Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők ő jó pasinak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők ő jó pasinak számít?

Figyelt kérdés

Vagy a hozzá hasonló stílusú férfiak.

[link]

2015. okt. 3. 16:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Na és máris kiderült, hogy mekkora hülyeség az,hogy a szépség szubjektív, erre a képre eddig mindegyik csaj, azt írta,hogy jó pasi, de gondolom mindjárt jönnek olyan válaszok,hogy "nem az esetem", csak hogy ne legyen igazam, és a "szépség márpedig szubjektív" elmélet meg ne dőljön :)
2015. okt. 3. 18:26
 12/20 anonim ***** válasza:
8 nő és 1 pasi válaszából, akik pont itt jártak, ne vonj le következtetést mindenkire. Volt, aki Stewe Martint írta számára tökéletesnek, hát ő nagyon más karakter. :-)
2015. okt. 3. 18:32
 13/20 anonim ***** válasza:
hát...megszexelhetne...úgy jó pár napon át folyamatosan
2015. okt. 3. 18:44
 14/20 anonim ***** válasza:

"hát...megszexelhetne...úgy jó pár napon át folyamatosan"...ne vonjak le következtetéseket, aha, rendben van :)

Fogadni merek,ha belinkelném egy kevésbé helyes fickó képét, akkor pedig mindegyik azt írná, hogy 2/10, meg nem jó pasi,nem kéne stb. Kb. ennyit a mindenkinek más a szép, meg a szépség szubjektív marhaságokról :)

2015. okt. 3. 19:55
 15/20 anonim ***** válasza:

hát vonjál nyugodtan. :))

Azért van tőle jobb is, meg rosszabb.

MEg nekem élőben, személyiséggel, hanggal, gesztusokkal döntő a dolog, nem képek, meg csevegés alapján. Úgy egy más szerint vagy alapban nem 10 pontos is simán lehet életem férfija.

2 azért lehet, hogy kevés...

2015. okt. 3. 20:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Vonok is, mert nem áll messze az igazságtól,amit írtam, de ezt megfigyeltem az életben is,ha van egy csorda lány, és va egy adott fiú vagy férfi,aki jól néz ki, akkor a legtöbb, szinte majdnem mindegyik csajnak tetszik a csordából, ha pedig valaki ronda, akkor a csorda tagjai egy emberként rondázzák, egyik sem mondja,hogy pedig nem néz ki rosszul. Ez személyes tapasztalat.
2015. okt. 3. 20:07
 17/20 anonim ***** válasza:

Talán, mert ronda vagy? az nem elég, a léyneg, hogy ne legyen valaki taszító is mellé.

az elej meg ahogy vna, hülyeség. hányan oda vannak Brad Pittért, engem meg taszít.

Következő? :)

2015. okt. 3. 20:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy ronda vagyok e, az itteni felhasználók szerint nincs gond velem,meg átlagos vagyok. Mondjuk mondták már rám azt is hogy ronda vagyok. Következő, pedig az,hogy igenis úgy van, ahogy írtam :)
2015. okt. 3. 20:15
 19/20 anonim ***** válasza:
Jó, akkor én biztos valami más bolygóról jöttem...vagy te. :)
2015. okt. 3. 20:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem te :)
2015. okt. 3. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!