Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ennyire számít a pasinak milyen a haja?
Figyelt kérdés
mimdig látom, hogy a pasik állandóan a hajukkalvannak elfoglalva. Hogy áll stb. Volt, hogy a buszon elővett egy kistükröt, és ott kezdett fésülködni, cümmögni, hogy rosszul áll a haja. Nekem higiénia miatt nem lehet olyan hajam, olyan 2-4 centire le kell vágnom, nem használhatok zselét, vaxot stb. Nem vagyok se kopasz, se ápolatlan, csak nincs ˝divatos˝ hajam. Volt, hogy ezért koptattak le, mondván nem jó a hajam.... Manapság nem elég csak ápoltnak lenni?2014. aug. 30. 13:27
1/8 anonim válasza:
Ha a fiatal lányokat vesszük, akkor igen is fontos, mivel azt nézik meg általában legelőször egy fiún.
2/8 anonim válasza:
Én jobb szeretem a nem rövid hajat, 4 cm már talán jó, de a divatos, zselézett hajak nem jönnek be. A nagyon rövid viszont senkinek nem áll jól szerintem. Viszont azért kizáró ok nem lenne.
3/8 anonim válasza:
ismerős, nekem rövidrenyírt hajam van, de sajnos ez se jön be a lányoknak, nem értem miért kéne hosszú homokos hajat növesztenem ilyen emósat nekem nem áll az jól úgy néznék ki mint egy kislány, így is eléggé kisfiús vagyok pechemre
4/8 anonim válasza:
nekem sokat számít. nem valószínű hogy összejönnék egy zselézett hajú sráccal. szóval, igen. odafigyelek az ilyen apróságokra
5/8 A kérdező kommentje:
23 vagyok.
Inkább levágom, mint a zselétől korpás, zsŕos legyen a hajam. RÉGEBBen zseléztem, és volt, hogy szóltak milyen jó a hajam, de ezt felszínesnek tartom kicsit, hogy ez kizáró ok legyen. Lehet valakinek divatos a haja, ha nulla jellem társul hozzá.SZERINTEM!!
2014. aug. 30. 13:40
6/8 anonim válasza:
Nekem is inkább a hoszabb haj jön be. Lehet ez a bajuk a lányoknak.
7/8 anonim válasza:
számomra a rövid tüsi(pár miliméteres) egységesen rövidrenyírt haj a férfias! kinek a pap,kinek a papné...
a kopasz pasik nem jönnek be,és a kopaszodóak sem..de ha már valaki kopaszodni kezd, akkor tolja le nullásra,vagy 1-2milisre!
8/8 anonim válasza:
Vannak fontosabb dolgok is, mint a haj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!