Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban csak illúzió az, hogy a fiú választja ki magának a lányt?
Figyelt kérdés
Eléggé meglepett ez az állítás! :P Hisz normál esetben Én hódítom meg a lányt! Akkor mégis hogyan lehet az, hogy "ő választ ki"?2010. márc. 15. 08:30
1/10 anonim válasza:
ezt nem nagyon értem ne haragudj...
de amit kivettem belőle: a lány is ugyanúgy kezdeményezhet mint egy fiú...ha erre gondolsz...
2/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem: normál esetben a fiú hódít, de ezt olvastam valahol: "A férfinak kell az illúzió, hogy ő választotta ki a csajt. Ugyanis ha a nő elég kreatív, úgy intézi a dolgokat hogy ő választ!"
2010. márc. 15. 08:36
3/10 anonim válasza:
A beidézett mondat a következőt jelenti:
Ha adott esetben egy lány, kinéz magának egy fiút, de nem akarja leszólítani, akkor bizonyos praktikákkal úgy intézheti a dolgokat, hogy a fiú vegye észre, és végül a fiú szólítsa le - tehát a fiúban az a hit marad meg, hogy ő volt az aki a lánynál kezdeményezett, és a lány eredetileg őt nem is akarta. Hiszen részben így is van, a fiú kezdeményez, de ha az a lány előtte nem úgy intézi a dolgokat, talán soha nem találkoznak, talán soha nem látja meg az a fiú, akit a lány akart...
Nem tudom értjük-e ezt, szerintem érthető.
5/10 A kérdező kommentje:
8:46
Naigen, ilyen választ vártam! Köszönöm! :D
2010. márc. 15. 09:10
6/10 anonim válasza:
én erre ezt tudom csak : "A férfi azt hiszi, hogy ő választja a nőt, pedig majdnem mindig a nő választja a férfit."
7/10 anonim válasza:
Ez nálunk is pontosan így volt. :D Nekem régóta tetszett a srác, de soha nem mertem odamenni hozzá, gondoltam miért én kezdeményezzek, az ő dolga... szóval próbáltam úgy intézni, hogy felfigyeljen rám, majd pár héten belül ő rámírt, hogy nem-e találkoznék vele... :) Persze eleinte hűvösnek, kissé meglepettnek tűntem, de ez volt, amit akartam. Másfél hónapja együtt vagyunk. :)
9/10 anonim válasza:
Ide juttaja a világot a Cosmopolitan. Ócska manipulációhoz.
10/10 anonim válasza:
A férfi kiválasztja, hogy melyik nő tetszik neki, aztán a nő eldönti, hogy kell-e neki a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!