Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csábítsam el a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsam el a legjobb barátomat?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátom 10éve vagyunk barátok és ő megmondta nekem,hogy mint csaj nem érdeklem,de akkoriba még nem öltöztem ennyire nőiesen mint most és igaz hogy van csaja de mégis mostanába nem csak barátként ál hozzám ugy érzem,mert kér rólam fotokat és bokolgat de nem merek rákérdezni mi van mert van csaja.de az is lehet hogy csak mint barát mond nekem ilyeneket.

27L

2010. márc. 15. 01:59
 1/10 anonim ***** válasza:
wtf?
2010. márc. 15. 01:59
 2/10 anonim ***** válasza:
OMG
2010. márc. 15. 02:00
 3/10 anonim ***** válasza:

van bnője.

leülhetsz ribanc

2010. márc. 15. 02:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Én egy 10éves barátságot nem tennék tönkre, de ahogy érzed.
2010. márc. 15. 02:04
 5/10 anonim ***** válasza:
visszamennyé te kutyámmajom!
2010. márc. 15. 02:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát én is gondolkoztam már hasonlóról. Ez úgy működik szerintem, hogy ha találkozol egy barátoddal és kettesben vagytok, akkor a kutyát nem fogja érdekelni, hogy filmet néztek, beszélgettek, vagy éppen, szexeltek egy jót, a szórakozás nevében, aztán ha szenvedéllyel csinálja akkor zsebre teszed és vidáman élsz vele, ha meg nem akkor csak egy jót szórakoztál, de ha tényleg a legjobb barátod akkor nem fog kiakadni ha evvel állítasz oda elé, maximum nemet mond, és akkor is van válasz :D

SD

2010. márc. 15. 07:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Hugyozd le az ágyneműjét
2010. márc. 15. 14:00
 8/10 A kérdező kommentje:

mennyi bunkó ember van itt!

akik normális választ adtak azoknak köszönöm!

2010. márc. 15. 18:43
 9/10 Me válasza:
Nehéz "nem bunkónak" lenni, mikor egy olyan embert akarsz elcsábítani, akinek van párja. Akik mások kapcsolatát ilyen módon bolygatják, azok kérlek, bizony ribancok. Nézz magadnak olyan fiút, aki szabad préda...
2012. nov. 2. 22:47
 10/10 életre egy esély válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok csak ez nálunk úgy kezdödött hogy jóban lettünk...nekem akkoriban lett vége egy párkapcsolatomnak...úgy h jól is esett h melletem van kialakult egy nagyon szoros barátság..egyszer kétszer úgy hozta a helyzet.hogy tovább is alakult a dolog...! megbeszéltük h nem lesz tovább.de ö belém szeretett én nem tudtam hirtelen mit kezdeni ezzel,meg ilyedtem hogy csalodnom kell megint ezért folytottam el ezt az egészet be közöltem neki h old meg valahogy ezt magadban nem akarom még a barátságot is elveszíteni azt gondolván mi lenne ha nem müködik,szóval belém szeretett.ez ment még 4.5 hónapig..nem beszéltünk csak néha ezekről a dolgokról..aztán csak egxszer be villant h lehet többet érzek...elmondtam neki....erre a válasz az volt h ezt átt kell gondolnia.rá egy héttel be közölte nekem h lesz valaki.e.én kíborultam azóta magam alatt vagyok...nem tudom mit tegyek szeretnék vele lenni....nagyon szóval nem vagy egyedűl ebben a helyzetben én sem tudom mit tegyek...
2013. jún. 13. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!