Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ot honapja udvarol egy pasi ugy, hogy mindkettonknek parunk van. Szerintetek erezhet valamit irantam?
Miért nem kérdezed meg tőle?Szerintem elég idő eltelt már ahhoz,hogy eldöntsétek,hányadán álltok.Nem fair a pasiddal szemben,még ha fizikailag nem is történt semmi.Te hogy éreznéd magad fordított helyzetben,ha a te párod udvarolna majd fél éve egy másik csajnak?
Gondolom nem közömbös irántad,ha eddig kitartott.
*3, akkor már régen ledöntötte volna! Hidd el ismerem, a pasikat...
Hülye kérdés, de biztos hogy ez udvarlás, nem csak barátkozás? Amúgy könnyen lehet hogy érez, csak igyekszik becsületes maradni, kilépni pedig fél. De szerintem is kéne erről beszélnetek...
Szoval mindketten kapcsolatban vagytok, o udvarol te meg vevo vagy ra.
Mindketten noveszthetnetek gerincet, latom azt meg nem sikerult..
Tudom nagyon jol, hogy az elet nem fekete-feher, nem vagyok annyiar fiatal sem, es rengeteg mindent volt 'szerencsem' megelni, de a tisztesseghez es a gerincesseghez igenis eleg egyszeru a keplet.
Ha van egy kapcsolatod, ami nem mukodik es nem boldog akkor azt vagy le kell zarni, vagy ujra kell eleszteni - igen, ez ket emberen mulik, egyedul nem fog menni, de ilyenkor mindig ott az egyes opcio.
Akarmilyen a meglevo kapcsolat, a kikacsintgatasra nincs mentseg. Kisertesek mindig is voltak es lesznek, tudni kell megallni oket. Es igen, van, amikor borzaszto eros a kemia valakivel, de az meg semmire sem jogosit fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!