Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek miért tud rosszul esni ha egy pasi csak szexet
akar tőle?
Akkor esik rosszul, ha a nő többet akar. Egyébként hidegen hagy, illetve kissé sértő, hogy egy darab húsnak tekint, holott több vagyok, mint egy lyuk és két mell, meg egy fenék...
2015. okt. 1. 15:07
Én tartós párkapcsolatot szeretnék, mikor társkeresőztem, akkor nagyon bosszantó volt, mikor már a sokadik egyértelműen csak szexkapcsolatot kereső pasi jelentkezett be. Pedig nem is tettem ki olyan képeket.
2015. okt. 1. 15:15
Ilyen a mai világ sajnos. Elkeserítő, mert valójában minden ember társat szeretne és rossz érzés, hogy valaki megmondja esetleg, hogy egyáltalán semmi mást,csak szexet akar a másik.
2015. okt. 1. 15:17
#1 persze, hogy több vagy! ott van a szád is ;)
2015. okt. 1. 15:19
Azért, mert ugyanez a "pasi", egy másik nő miatt ( aki persze semmibe veszi hősünket, esetleg barátzóna sóba jöhet) meg könnyesre zokogja a kis párnácskáját hogy ő mennyire szerelmes, legalább lenne őszinte.
2015. okt. 1. 15:21
A pasik sokszor úgy vannak vele, hogy nincs meg ahhoz a közös hullámhossz és érdeklődési kör, hogy napi rendszerességgel együtt múlassátok az időt az adott csajjal, viszont mivel a szex kiváló játék és örömforrás mindenkinek valamint a másik fél szexuálisan vonzó, arra kiváló pár lehetne.
De az is benne lehet ebben, hogy a pasik genetikailag úgy vannak kódolva az oroszlántól a gorillán át az emberig, hogy szórják a magot és lehetőleg minél több nő az ő gyereküket szülje meg, addig a nők inkább 1 db, a lehető legerősebbnek és legegészségesebbnek akarnak szülni, aki mellett biztonságban vannak. Tehát a pasik a mennyiségre is mennének biológiailag, de a csajok meg inkább a hosszú távú biztonságot keresnék. Ezért van itt egy kis genetikai ellenérdekeltség.
Szerintem.
2015. okt. 1. 15:25
7/9 A kérdező kommentje:
Nem mondta ki nyíltan, hogy csak ennyit akar, de nekem eléggé ez jött le a viselkedéséből. Azért is fura, mert amúgy még az egy hullámhossz is megvan.
Azért mert lealacsonyító. Csak ürítésre kellenék neki?? Pff. Akkor inkább forduljon máshoz!
2015. okt. 1. 16:14
9/9 A kérdező kommentje:
Hát igen. De éppenséggel hidegen is hagyhatna.
Kapcsolódó kérdések: