Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok az e fajta külön bulizásról?
Párom mondta menne bulizni a hétvégén mert hívták. Kérdeztem hogy és megy?? Még nem tudja...mondtam neki rendben csak szóljon időben, hogy akkor barátnőmmel mi is mehessünk.
Be vallom nem vagyok a híve a külön bulizásnak, vagy együtt vagy sehogy...viszont ha ő menne én pedig otthon bámulnám a falat lehet hogy a közben le is kaparnám.
Amikor mondtam neki hogy akkor mi is megyünk a barátnőmmel valamerre bulizni akkor azt mondta hogy jó akkor inkább ő sem megy, mert félt engem hogy valami néger meg erőszakol.
Most tényleg azért nem menne hogy én se menjek mert félt??
Vagy fél, ...nem ugyanaz.
Amúgy én sem szoktam komálni a külön bulizást. Az más, ha haverok összeülnek valami törzshelyen 2-3 sörre 2-3 órára, vagy a barátnők összejönnek 2-3 órára biliárdozni vagy hasonló, de az ilyen szórakozóhelyes külön bulizás adott életkor felett bőven hanyagolható.
Igények* és pofonok. Mások vagyunk, én speciel már nem komálom, ha ilyen hajnalig tartó dzsemborikba megy a párom oda menjen addig, amíg nincs velem.
A bizalom egy légvár. Két-három gyanús jel elég ahhoz, hogy az ember az egészet lerombolja.
>mert félt engem hogy valami néger meg erőszakol
LOL. Féltsen kevésbé, menj csak el bulizni. Meg kell tanulnotok külön is ellenni.
Nalunk teljesen termeszetes, hogy vannak kulon programjaink, elmegyunk kulon bulizni, sot, utazni vagy fesztivalra is. Amig nem eltunk egyutt, addig az sem erdekelt, szolt-e hogy megy valahova, vagy csak utolag meselte el (nala ugyanez), hogy volt valahol. Nem kisgyerek es nem az anyja vagyok. most, hogy egyutt elunk, sem tema a kulon program, de azert szolunk egymasnak, ne varjon a masik feleslegesen.
Nem tudnek olyan kapcsolatban elni, ahol nem bizunk egymasban annyira, hogy ez igy mukodjon, inkabb egyedul, mint valakivel, aki feltekeny. En minimalisan sem toleralom. De kinek mi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!