Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok az e fajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok az e fajta külön bulizásról?

Figyelt kérdés

Párom mondta menne bulizni a hétvégén mert hívták. Kérdeztem hogy és megy?? Még nem tudja...mondtam neki rendben csak szóljon időben, hogy akkor barátnőmmel mi is mehessünk.

Be vallom nem vagyok a híve a külön bulizásnak, vagy együtt vagy sehogy...viszont ha ő menne én pedig otthon bámulnám a falat lehet hogy a közben le is kaparnám.

Amikor mondtam neki hogy akkor mi is megyünk a barátnőmmel valamerre bulizni akkor azt mondta hogy jó akkor inkább ő sem megy, mert félt engem hogy valami néger meg erőszakol.

Most tényleg azért nem menne hogy én se menjek mert félt??

2015. okt. 1. 22:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Vagy fél, ...nem ugyanaz.

Amúgy én sem szoktam komálni a külön bulizást. Az más, ha haverok összeülnek valami törzshelyen 2-3 sörre 2-3 órára, vagy a barátnők összejönnek 2-3 órára biliárdozni vagy hasonló, de az ilyen szórakozóhelyes külön bulizás adott életkor felett bőven hanyagolható.

2015. okt. 1. 22:51
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nincs baj a külön bulizással, viszont a hozzáállásotok gyerekes. Miért kéne a falat bámulnod, ha ő elmegy? A megerőszakolós dolog meg végleg kicsapta nálam a biztosítékot.
2015. okt. 1. 22:53
 3/9 anonim ***** válasza:
"Felnőtt párkapcsolatok", bszod!!1!
2015. okt. 1. 23:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Meg is őrülnék, ha a barátom "nem engedne el" nélküle bulizni. Hol a bizalom?
2015. okt. 1. 23:15
 5/9 anonim ***** válasza:
A bizalom és a vak hit szerintem két különböző dolog.
2015. okt. 1. 23:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem vak hit, hogy elengedem a barátom szórakozni a haverjaival, de nem vagyunk egyformák. Az teljesen jogos lenne, ha minden hétvégén ez menne, de más esetben nem vagyok hajlandó elfogadni a korlátozást. Ő is menjen nyugodt szívvel, ha ehhez van kedve. Ha játszom a kígyót, sokkal sanszosabb, hogy megcsal.
2015. okt. 1. 23:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Igények* és pofonok. Mások vagyunk, én speciel már nem komálom, ha ilyen hajnalig tartó dzsemborikba megy a párom oda menjen addig, amíg nincs velem.

A bizalom egy légvár. Két-három gyanús jel elég ahhoz, hogy az ember az egészet lerombolja.

2015. okt. 1. 23:32
 8/9 anonim ***** válasza:

>mert félt engem hogy valami néger meg erőszakol

LOL. Féltsen kevésbé, menj csak el bulizni. Meg kell tanulnotok külön is ellenni.

2015. okt. 2. 08:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Nalunk teljesen termeszetes, hogy vannak kulon programjaink, elmegyunk kulon bulizni, sot, utazni vagy fesztivalra is. Amig nem eltunk egyutt, addig az sem erdekelt, szolt-e hogy megy valahova, vagy csak utolag meselte el (nala ugyanez), hogy volt valahol. Nem kisgyerek es nem az anyja vagyok. most, hogy egyutt elunk, sem tema a kulon program, de azert szolunk egymasnak, ne varjon a masik feleslegesen.

Nem tudnek olyan kapcsolatban elni, ahol nem bizunk egymasban annyira, hogy ez igy mukodjon, inkabb egyedul, mint valakivel, aki feltekeny. En minimalisan sem toleralom. De kinek mi :)

2015. okt. 2. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!