Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csókoltál már meg veled...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókoltál már meg veled azonos nemű embert? Miért tetted?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és egyszer megcsókoltam....hagytam, hogy megcsókoljon egy ismerős lány, mert szülinapja volt és 21 csókot be kellett gyűjtenie. Nem élveztem, nem volt semmi extra csak fura szívesség. :D
2010. márc. 15. 00:24
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
78%

Jó párszor. Nálunk ez egy időben szokás volt, egyfajta köszöntési mód. Ne szégyelld a dolgot, bizonyos kultúrákban ez természetes.

Üdvözlettel: Brezsnyev elvtárs

2010. márc. 15. 09:57
 22/25 anonim ***** válasza:
75%

Nem, de izgat a gondolat.

17L

2010. márc. 15. 10:08
 23/25 anonim ***** válasza:
33%

én 4 lánnyal is de mindegyiknél részegek voltunk és a fiuk vettek rá minket:D

de nekem tetszett:D sztem sokkal érzékibben smárolnak a lányok mer nekik ugye puhi az arcukXD

17/L

2010. márc. 15. 11:40
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Fiúk vettek rá? Közbe meg verték a farkukat a leszbismacira lefogadom :D
2010. márc. 15. 11:44
 25/25 anonim ***** válasza:
50%
1x Buliban és csak mert miért ne :D 20/f
2010. márc. 15. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!