Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is azért bámulhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is azért bámulhat minden reggel a buszon, mert tetszem neki?

Figyelt kérdés
Minden reggel, mikor fölszáll a srác a buszra, folyton engem néz, amíg el nem halad mellettem. Aztán mikor leszállok a buszról, látom, hogy az ablakból is engem néz. Mért csinálhatja ezt? Lehet, hogy tetszem neki? De akkor mért nem lép, mért mindig csak néz?
2015. okt. 1. 19:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen. (Hacsak nem lát rajtad valami érdekeset, ami felkeltette a figyelmét, és az csak az érdekli...)
2015. okt. 1. 19:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Várja, hogy végre kezdeményezz :)
2015. okt. 1. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:

100%, hogy tetszel neki.

Miért nem lép?

1. Egyedül utazol? Ha barátnővel vagy anyukáddal, akkor ezért nem mer.

2. A tömeg miatt nem lép. Fél attól hogyha odamegy hozzád akkor sokan megnéznének titeket, miközben beszélgettek.

3. Fél attól hogy neked nem tetszik és elutasítod.

A barátnőmmel én is a trolibuszon találkoztam. Fél évig bámultuk egymást heti egyszer 20 percig amíg együtt utaztunk, de nem mertem lépni csak fél év után. Én 21 éves vagyok, ő 17 éves.

2015. okt. 1. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha ez mindig reggel történik akkor az is lehet, hogy még alszik egy kicsit.
2015. okt. 1. 19:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Mindig egyedül utazom, ráadásul kettes helyen ülök, és akkora tömeg sincsen reggel 5-kor a buszon. És én mégis hogy tudnék kezdeményezni? Állítsam meg, mikor mellém ér és ültessem le mellém, vagy mi? :D
2015. okt. 1. 19:58
 6/9 mikeXxX ***** válasza:
lehet nekem is buszoznom kéne :-) ?
2015. okt. 1. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Annyit tudsz csinálni, ha nem akarod magad mellé berántani, hogy leülsz oda, ahol alapból le szokott ülni. Hátha van valami kedvenc helye, mondjuk elől vagy hátul, ahová legtöbbször le szokott ülni.
2015. okt. 1. 20:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha elhiszed ha nem, vannak olyan fiúk akik nem mernek bepróbálkozni csajoknál, vannak olyanok is akik csak akkor nem mernek ha mások is vannak az adott helyen, viszont ebben a helyzetben inkább az 1-ről lehet szó, úgyhogy vagy lépsz te vagy vársz amíg összeszedi magát

Ráadásul sok lánynak olyan elutasító feje van még ha nem is szándékosan, hogy esze ágában sincs bepróbálkozni az embernek

2015. okt. 1. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:
mosolyogj rá sokatmondóan, az bátorítja a srácokat. Ha fapofa vagy, még jó, hogy nem mer kezdeményezni.
2015. nov. 5. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!