Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is azért bámulhat minden reggel a buszon, mert tetszem neki?
100%, hogy tetszel neki.
Miért nem lép?
1. Egyedül utazol? Ha barátnővel vagy anyukáddal, akkor ezért nem mer.
2. A tömeg miatt nem lép. Fél attól hogyha odamegy hozzád akkor sokan megnéznének titeket, miközben beszélgettek.
3. Fél attól hogy neked nem tetszik és elutasítod.
A barátnőmmel én is a trolibuszon találkoztam. Fél évig bámultuk egymást heti egyszer 20 percig amíg együtt utaztunk, de nem mertem lépni csak fél év után. Én 21 éves vagyok, ő 17 éves.
Ha elhiszed ha nem, vannak olyan fiúk akik nem mernek bepróbálkozni csajoknál, vannak olyanok is akik csak akkor nem mernek ha mások is vannak az adott helyen, viszont ebben a helyzetben inkább az 1-ről lehet szó, úgyhogy vagy lépsz te vagy vársz amíg összeszedi magát
Ráadásul sok lánynak olyan elutasító feje van még ha nem is szándékosan, hogy esze ágában sincs bepróbálkozni az embernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!