Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szájra puszit adott egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szájra puszit adott egy fiú ismerősöm reggel, amikor találkoztunk és kibékültünk, akkor meg akart csókolni?

Figyelt kérdés

Eddig szinte minden nap keresett, megkérdezte milyen napom volt, sokszor akart velem találkozni, mindig beszélt rólam a barátainak ( legalábbis azt hiszem rólam beszélt nekik, amikor megláttak), szívet küldött, elhívott moziba, de nem mondta, hogy többet akar.

A lényeg az, hogy megsértődött, mert nem kísértem el egy számára fontos eseményre, amire velem akart elmenni, és nem is reagált semmit, amikor kerestem.

Azóta kerül, meg világfájdalmas képet vág. Valamelyik reggel is így viselkedett; úgyhogy csak köszöntöm neki és mentem tovább, erre utánam jött, és ölelkeztünk, meg adott egy puszit a számra, de búcsúzásnál meg már csak az arcát tartotta oda és nem keres már két hete. Szeretett?

2015. máj. 9. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Szeretett.
2015. máj. 9. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a srac aki melletted van es kitart. Nem az aki gyors dolgokra var.
2015. máj. 9. 20:44
 3/5 A kérdező kommentje:
De már nem akar velem lenni, haragszik rám. :(
2015. máj. 9. 21:07
 4/5 anonim válasza:
Sajnálhatod, csak is a te hibád volt!
2015. jún. 7. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem keres egy hete. Te kerested??
2015. jún. 30. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!