Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult helyzet. Mit tegyek? Vélemény?
Van egy fiú barátom, akivel 2 éve még nagyon közeli barátok voltunk, de megszakadt a kapcsolat bizonyos okok miatt. Most újra beszélni kezdtünk, mindketten örülünk ennek, de neki barátnője van. És mivel elég bensőséges a barátságunk, ezért én kezdem rosszul érezni magam, hogy valószínűleg ez nem fair a barátnőjével szemben és nem örülne neki.
Kizárólag online beszélünk, nem is találkozgatunk. Mi ketten tudjuk, hogy nem akarunk egymástól semmit, és nincs jelentősége annak, hogy kedveskedünk egymásnak vagy bárminek amiről beszélünk. De mégis úgy érzem, ez nem biztos hogy rendes dolog.
De egyébként ő keresett fel, neki kéne rosszul éreznie magát.. vagy elgondolkodni ezen, de ő nem érzi ezt problémának. Meg hogy nincs is semmi köztünk, így nincs ezzel gond, nem köti a lány orrára sem.
Nem tudom mit kéne tennem, ezért megszakítani a barátságot..? Vagy ez természetes, hogy egy kapcsolaton belül van a feleknek ellenkező nemű közeli barátja?
Kinek mi a véleménye erről?
19/L
Igen, mindkét válaszolónak igazat adok. De én semmiképp nem mozdulnék rá vagy ha ő lépne azt is visszautasítanám. szóval nem teszem tönkre a kapcsolatuk..
Viszont ahogy a második is írja én sem örülnék neki a barátnő helyében.. de az Ő barátnője, neki kéne azt mondani, hogy "barátnőm van, bocsi nem fér bele egy fiú-lány barátság"
Fordított esetben, ha a te párod csinálja, hogy éreznéd magad? Ha lenne ilyen nagyon jó barátja, aki véletlenül pont lány.
Nem természetes, nekem. Amióta tudom, mennyire odavan a pasim az egyik haverlányért, aki CSAK jóbarát! Persze csak, mert biztos vagyok benne a csaj lepattintotta már egyszer. Nem hiszek már a nő-férfi barátságban. Sosem volt jó tapasztalatom vele. Amikor én barátkoztam fiúval, ténylegesen csak barátnak kezeltem, csak néha beszéltem vele de egy idő után nyomulós szövegekkel jött és nem is tudtam hogy kezeljem. Amikor párom volt, kerek perec közöltem vele, nem akarok semmit. S csak ritkán beszéltünk aztán, akkor is ő írt általában. Én pedig azt elmondtam a páromnak, hogy írt ez a személy nekem. Azt is elmondtam ki ez. (A kapcsolat előtti dolgokat nem kötöttem csak az orrára, hogy annak tetszettem. S tőlem el olvashatja amiket írtam.)
Nem egyszer akit én barátnak tartottam, egyszer csak rám nyomult.
Az exem pedig, aki barátkozott egy lánnyal, ő sem kötötte az orromra. Lebukott egyszer. De nem az hogy megszakította a dolgot vele, hanem utána órákat telefonált vele előttem kínosan, de nem tette volna le! Megakartam szaggatni a csajt is, meg őt is. A csaj tudhatta ha másról nem netről, hogy vagyok neki.
A mostani párom is azzal jött örökké, ez csak barát, régi nagyon jó barát. Hát látom!
Nekem több ellenkező, mint azonos nemű barátom van, és meggyőződésem, hogy létezik vegytiszta férfi-női barátság, ami nem veszélyes egyik fél kapcsolatára sem. A gond akkor van, ha a barátok közt ott a kémia...
21 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!