Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lányt nagyon szeretek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lányt nagyon szeretek, szóba sem áll velem, én elmegyek a házukhoz, és akár reggelig ott fogok ülni és aludni a lépcsőjükön, végre szóbaáll velem?

Figyelt kérdés
Itt tartok, komolyan.
2010. márc. 14. 19:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

ember, Te beteg vagy...mondom: TARTÁS! hasad be, mellet ki, állat fel, tekintet előre! háttal a múltnak, arccal a jövő felé...ilyen nyavajgós fiú nekem sem kellett volna sose...

28/N

2010. márc. 14. 19:34
 12/23 A kérdező kommentje:
Ja, szóval ne tudjam meg sosem, hogy miért teszi ezt velem, ne próbáljam a szerelmemmel megbeszélni a dolgokat, keressek másik csajt, ne szórakozz.
2010. márc. 14. 19:36
 13/23 anonim ***** válasza:
nem szórakozok. mi nem érthető abban, hogy NEM akar látni? nem beszéled a nyelvet?
2010. márc. 14. 19:38
 14/23 anonim ***** válasza:

nem szórakozik, tényleg tedd ezt.

22F

2010. márc. 14. 19:38
 15/23 A kérdező kommentje:
De MIÉRT NEM akar látni? HONNAN TUDJAM hogy miért nem akar? Na nehogy már az legyen a helyes, hogy szó nélkül belenyugszom a dolgokba, mikor azt sem tudom, miért?
2010. márc. 14. 19:39
 16/23 anonim ***** válasza:
nem mindegy, miért? majd elmondja, ha akarja. ez a helyzeten úgysem változtat semmit.
2010. márc. 14. 19:41
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem mindegy. Nagyon nem mindegy. Mert lehet, hogy félreértés. Lehet, hogy bemagyarázás, lehet, hogy apróság. Ne szórakozzatok már, hogy ennyi belenyugvó ember van. Ti nem küzdtök azért, akit szerettek?
2010. márc. 14. 19:43
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg h ne akard kideriteni h miért, hanem h azt ne tedd amit irtál. Szurkolok , h sikerüljön tisztázni a dolgot, de ha odafekszel a házuk elé max annyit fog mondani h TAKARODj! Nem kell belenyugodnod, hanem adj neki időt,h lehiggadjon ő is (mer gondolom vmi miatt bepipult ) Mondjuk 1-2 napot. Addig te is át tod gondolni, hogy mi lehet az oka. De sztem akkor sem fer amit csinál. Ez esaetben erre vannak a közös ismerősök, esetleg érdeklődhetsz a szüleinél is, gondolom nekik elmondta h mi kinja van veled.De előttem szólókkal értek egyet. Akármennyire is fáj. Legyen benned tartás. Nem kell megalázkodni,ha még arra serm méltat h beszéljen veled!
2010. márc. 14. 20:05
 19/23 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle, hogy miért nem akar látni?
2010. márc. 14. 20:20
 20/23 anonim ***** válasza:
Azért felesleges küzdeni, aki le se szar. Csak még jobban megutál. Ha igazán szereted békén hagyod. Ha valaki ezt velem eljátszaná, első körben elküldeném a p.csába, ha nem ért akkor megy apám aki betöri az arcát, aztán rendőrök.
2010. márc. 14. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!