Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az érzés?

Figyelt kérdés

Van egy kollégám, aki tudom, hogy nagyon odavan értem. Mikor elkezdtünk együtt dolgozni, bejelölt a közösségi oldalon, aztán elkezdtünk beszélgetni (munka közben nem sokat találkozunk, egy épületben vagyunk de más részlegen.). Eleinte csak semleges témákról, de aztán hamar elkezdett bókolni, udvarolni. Én párkapcsolatban éltem akkor is és most is, és egyébként se akartam semmit tőle, de mégis valahogy jó volt beszélgetni vele és hát mi tagadás, a bókjai is jólestek.

Eleinte ezért még benne voltam, de aztán egyre jobban rámakaszkodott, szinte percenként írogatott, már nem tudtam hogy kezeljem a helyzetet. Mondtam neki, hogy nagyon kedvelem-mert egyébként egy mély érzésű, intelligens embernek tűnt-de nem szeretnék tőle semmi többet, és nekem egyre kellemetlenebb az egész.

Legnagyobb meglepetésemre ezután elmondott mindennek, azt állította hogy hitegettem őt-sose ígértem neki semmit "ráutaló" kijelentéseket sem tettem, tudtam hogy valólant állít, mégis valahol lelkiismeretfurdalásom volt miatta, hiszen már az első bóknál is leállíthattam volna.

Ezután került egy darabig, ha találkoztunk a folyosón, látványosan kitért előlem. Úgy viselkedett, mint egy gyerek. Nem szeretek senkivel rosszban lenni, és a gyerekes viselkedése ellenére továbbra is kedveltem, azonban nem vettem róla tudomást. Az idő múlásával egyre inkább enyhült a sértettsége, először megtanult újra köszönni, aztán már váltottunk is pár szót ha találkoztunk a buszmegállóban, egyebek. De ennyi. Nem akartam újabb hisztit és azt sem hogy rosszul érezze magát. Nem kerestük egymás társaságát, ő sem az enyémet, bár észrevettem, hogy ha teheti, "titokban" azért mindig kicsit sóvárogva utánam néz, stb...

Mostanság azt veszem észre, ha nem látom egy ideig, hiányzik. Hiányoznak a régi beszélgetéseink. Arról ábrándozom, hogy szívesen elmennék vele valahova kettesben beszélgetni, mert érdekel hogy mi van vele, de tudom, hogy hova lyukadna ki a dolog részéről. Ezért a valóságban ha esetleg elhívna, mindenképp nemet mondanék. De örülök ha látom, örülök ha beszélünk csak pár szót, örülök ha titokban észreveszem hogy megint hogy nézett rám. Hétvégenként sokat gondolok rá.

Mindeközben párkapcsolatban élek, egy nagyon rendes, kedves, udvarias, már-már tökéletes férfival, aki a tenyerén hordoz, imád, iszonyú jókat szexelünk, stb.

Kezd már nagyon zavarni ez a dolog, teljesen össze vagyok zavarodva. Ha tényleg szeretem őt akivel együtt vagyok, miért gondolok annyit a másikra, akitől nem is akarok semmit?

2015. szept. 28. 19:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem akarsz semmit a másiktól, akkor szerintem a kötelezőn kívül szakíts meg vele minden viszonyt! Lehet, hogy ez az érzés most akár azért van, mert a barátságára vágysz, vagy a bókjai miatt akár úgy, hogy nem vetted észre, megtetszett neked. De azért érdemes lenne átgondolni, hogy ezért az "érzésért", akármilyen szinten kockáztatod-e az egyébként stabilnak tűnő párkapcsolatodat.
2015. szept. 28. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!