Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért elégszik meg velem mert egy pláza cica mellett éhen halna?
Figyelt kérdés
Nekem ez kicsit sok volt, hogy ezt nyilatkozta, amúgy lenne egy magyarán sokkal jobb csajjal csak mellette éhen halna, így jó vagyok én is?
Most már azt érzem hogy nem is tetszem neki, soha sem mondja, még a szex is tisztára felejtős, én kívánom de ő nem, ő megelégszik a kevéssel.
2015. szept. 28. 17:45
11/21 anonim válasza:
bezzeg ha azt írta volna ki, hogy csak a pénze kell neki, és azért nem cseréli le jobb pasira, mert az nem lenne olyan gazdag, akkor most te is itt szitkozódnál... :D
12/21 anonim válasza:
" Ti nők olyan semmiségeken tudtok problémázni. Komolyan, ha nincs probléma, akkor gyártotok magatoknak, hogy ne unatkozzatok. Szegény srácnak meg fogalma sincs, hogy mi bajod van."
Ha ezt te komolyan írtad, akkor menj orvoshoz...
Kérdező, te meg hagyd el ezt az idiótát, nem is értem, hogy mit szeretnél tőle, ha még csak nem is kíván téged.
13/21 anonim válasza:
"Ha ezt te komolyan írtad, akkor menj orvoshoz..."
Olyan orvosról nem tudok, aki segíthetne megérteni a női "logikát" :)
14/21 anonim válasza:
Te jössz a "női logikával", amikor annyi eszed nincs, hogy felfogd, hogy mi is a gond azzal, amikor valakit nem is kíván a párja, és tök nyilvánvaló, hogy egy B-terv neki? :) Ironikus.
15/21 anonim válasza:
Sztem ezt tenyleg nem igy gondolta, ahogy lejott a kerdezonek. Nem lehet, h viccnek szanta??
16/21 anonim válasza:
#14 Ebből pont annyira jön le az, hogy nem kívánja, mint az, hogy a Fradinak szurkol. Hogy sikerül ezt nektek kilogikázni? :)
17/21 anonim válasza:
Úgy, te szerencsétlen, hogy leírja, hogy felejtős a szex, mert csak ő kívánja, valamint milyen társ már az olyan, aki soha nem is mondja a másiknak, hogy tetszik neki? Bocs, hogy valakinek van annyi önbecsülése, hogy nem elég egy ilyen kapcsolat.
18/21 anonim válasza:
Nem is szabad túl sűrűn mondani egy nőnek, hogy tetszik, mert akkor eszébe jut, hogy jobb pasit is kaphat, és alkalomadtán le fog cserélni. Szexből meg van aki többet, van aki kevesebbet kíván.
19/21 anonim válasza:
Valószínű,hogy nem tart elég jó nőnek magához.Otthagynám a francba,hadd haljon éhen egy plázacica mellett.
20/21 anonim válasza:
Na erre inkább nem írok semmit, mert kitiltanak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!