Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért elégszik meg velem mert egy pláza cica mellett éhen halna?
Nekem ez kicsit sok volt, hogy ezt nyilatkozta, amúgy lenne egy magyarán sokkal jobb csajjal csak mellette éhen halna, így jó vagyok én is?
Most már azt érzem hogy nem is tetszem neki, soha sem mondja, még a szex is tisztára felejtős, én kívánom de ő nem, ő megelégszik a kevéssel.
En regen evekig plazacicasan oltoztem es akkor minden nap foztem jokat. Most mas kemenyebb durvabb sportokat csinalok es nem erekra oran kivul mast felvenni meg magassarkut se es az edzes miatt mukorom sincs tobbe. Amiota sportolok csak nyers zoldseget eszem sult hallal meg magvakkal. Tobbet mar nem fozok semmi mast, foleg nem olyan jokat , mint regen.
Az ilyen pasast mar akkor is elkuldtem volna. Mindig jo jovedelmem volt, sose tartattam el magam. Az emberi butasagot nem toleraltam akkor sem. Most meg mar be is huzok az illetonek, ha ilyen szoveget mond :D
Igy en jol megvernem ezt a pasit, barh is oltoznek. Aztan kuka. N
Ilyet ismertem a faszinak nagyon kényelmes kapcsolat volt mert megvolt minden készpics**ä melegszoba, de a nő amúgy nem volt túl vonzó számára dehát a jólétért cserébe megdugta néha.
Aztán egy nap otthagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!