Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők, ti mit szólnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti mit szólnátok, ha a veletek ismerkedő srác ilyeneket hallgatna?

2015. szept. 27. 17:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10: Tehát punkot hallgatni igénytelenséget sugall?
2015. szept. 27. 18:20
 12/19 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem igénytelenség a punk. Erőszakos, lázadó lélekre vall. Kifinomultabb zenék a jobbak, blues, swing, jazz, rock, funk, pop stb. :P Legalábbis én férfiként ilyeneket hallgatok.
2015. szept. 27. 18:23
 13/19 anonim ***** válasza:
56%
Hát, az ilyen Alvin féle eléggé, de csak a zenei ízlés terén, amúgy nem erről ítélem meg magát az embert. Persze, én is szoktam néha hallgatni hasonlókat (poénból, meg nosztalgiából, mert 15-16 évesen sokszor énekelgettünk/hallgattunk barátokkal ilyeneket :D), de azért ha komolyan kell sorolnom a kedvenceimet, eszembe sem jutna...
2015. szept. 27. 18:25
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
Én zeneileg majdnem mindenevő vagyok, 10 évig énekeltem, most meg táncolok, elég széles a skála, amit szívesen meghallgatok. Nekem az elvont jazz az, amire nem lehet elcipelni, egyszer elhívtak egy olyan koncertre, és majdnem elaludtam rajta, elnézést kérek ezúton is az ezt kedvelőktől és művelőktől, nekem az annyira háttérzene, hogy filmeken meg beülős étkezőhelyeken kívül máshol nem tudom elképzelni, nem tudom állandóan azt hallgatni. Egyébként eléggé széles a paletta, meg az én igényem is, mikor mit hallgatok szívesen.
2015. szept. 27. 18:26
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
az alvin nagyon primitív szerintem, nekem nem lenne szimpatikus. de kinek mi. valakinek lehet az a primitív amit én hallgatok.
2015. szept. 27. 18:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy ha én stresszes vagyok, akkor úgy vagyok ezekkel a "nyugtatónak szánt lágy zenékkel", mint hogyha olajat öntenének a tűzre, csak még jobban felhúz, ezért hallgatok én olyankor zajosabb zenéket, amik átveszik a stresszes energiáimat, és túlharsogják a körülöttem lévő hangoskodó, panaszkodó, problémázó embereket, akik miatt nehéz összpontosítani.
2015. szept. 27. 19:08
 17/19 anonim ***** válasza:
jókis techause. de olyan tekkhajusz amitől meghajúsz.
2015. szept. 27. 19:42
 18/19 anonim ***** válasza:
GG Allint eddig nem ismertem, Alvint annyira nem szeretem. De amúgy punk zenét hallgatok, Fegyelmező, P_csa, Macskanadrág, Junkies, Hátsó szándék, külfüldiek közül Ramones, Sex pistols, Henry Rollins, ilyesmik. Szóval nálam pozitívum lenne. Aki szerint a punk igénytelen, az hallgasson meg mondjuk egy későbbi Hatóságilag Tilos számot. Kevés olyan zenei stílus van, ami ennyire mély gondolatokat közvetít a társadalomról, annak a hibáiról. Ha nem menne gyors zene alatta, akkor egy-egy punk banda számai versekként is megállnák a helyüket. 19l
2015. szept. 27. 20:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez a kedvenc Alvin számom :D 25L
2015. szept. 28. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!