Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a jövőre gondolok megrémisz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a jövőre gondolok megrémiszt a "kilátástalanság", másnál hasonló?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Immár 30/F éves vagyok. Azt kell mondjam nem igazán megy nekem az ismerkedés, valahogy nincs szerencsém a nőkkel. Vagy csak beképzelem már magamnak. A lényeg komoly teherként látom (nem érzem, mivel semmi értelme nem lenne belakttanom a helyzetemben, azzal nem segítek) de reálisan látom hogy mennyire néhéz lesz számomra egy ideális párt találni.

Egyrészről nem mondanám hogy ember központu vagyok, nem vagyok antiszoc, csak kevés emberben bízom már meg, én is beálltam azok sorába akik bizalmatlanok, eltávolodottak az emberektől. 1-2 ember van az életemben akivel közvetlen a viszonyom és bízom bennük.

Tartom magam ahoz hogy 30 év felett már nincsennek igazán barátságok (ritka). A pénz a rohanás a mindenki a sajátja felé húzás megfigyelhető.

Egzisztenciát tekintve még anyával élek, így könnyebb haladni anyagilag egyelőre, több lábon állok az életben e tekintetben nem panaszkodhatom.

Viszont sokszor nagyon elhervaszt a tudat hogy nincs egy olyan kapcsolatom amilyet szeretnék.

Ami még hátráltat, nem a korom beliek jönnek be, sőt egyáltalán nem jönnek be, sem külső (nagyon ritka ha igen) sem a hárklis, parancsolgató erélyes nőket nem csipem, ami javarészt jellemzi az idősebb nőket.

Inkább a 20 év korosztály 20-25. De olyan esélytelennek érzem magam, szórakozni nem járok soha nem volt a világom a bulizás, neten prbóálkozom de semmi siker :)

Csunnyának nem tartom magam, rossz embernek sem, el lehet velem beszélgetni témákról, nem szeretem a felszinességet, nem tartom tudatlannak magam, megvan a magamhoz való eszem de ez a kapcsoltosdi...nem ment igazán ez idáig. Olyan fura érzés ez az egész.

A másik, meg rémiszt a gondolat ha előre gondolok a jövőmben, szülő sem él örökké, senkim de senkim nem lesz, és egyedül egy életet vinni nem jó.

Problémát okoz az ismerkedés is, olyan kellemetlennek érzem magam ha leszólítok egy lányt, mintha nem tudnék közel "menni hozzá". Sok lány olyan felszínes, ritka akivel lehet igazán jót bezsélgetni.

2015. szept. 27. 12:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Aha, mert a ma még naiv kis fiatalból pár év múlva nem lehet erélyeskedő? Ez egyébként sem korfüggő. De tény, hogy te sem vagy érettebb ennél a korosztálynál és ezért nincs sikered a saját korosztályodban. Pedig a pár évvel idősebb nők között is biztosan vannak hozzád illők. Az meg, ha csak a parancsolgató nőkkel találkozol, rólad is ad egy képet. 30 évesen szülőkkel élni, ez nem jó perspektíva egy jól működő párkapcsolathoz. Alapvetően ezen változtass, próbálj meg elköltözni, önállóbb életet élni.
2015. szept. 27. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
legyél te is MGTOW jobban jársz!
2015. szept. 27. 12:42
 3/5 anonim ***** válasza:

27 vagyok és hasonló cipőben járok. Amit én javasolni tudok, az a netes ismerkedés és ha neked a 20-25 közöttiek jönnek be (nekem is), akkor velük kell ismerkedni. 30 évesen még bőven fiatal vagy és simán találhatsz normális lányt magad mellé.

Nem kell a 29-30 éves karrierista pcsákkal foglalkozni.

2015. szept. 27. 13:16
 4/5 A kérdező kommentje:

picit akkor lehet rosszul fogalmaztam, nem beszédben nem jönnek be az idősebb lányok, sőt, sokkal jobban tudok Velük beszélgetni, hanem külsőre. És sajnos ha nem tudom mint Nőt megkivánni akkor nem sokat ér a beszélgetés.

Valszeg ezért is van ennyi negativ tapasztalatom a fiatalabb lányokkal mert, egészen egyszerűen más korosztály vagyunk, legtöbbjük még igen felszínes tud lenni. Azért élek Anyával, mert Apa már nincs, semmi értelmét nem látom elköltözni , csak azért hogy egyedül lakjak egy albérletbe, ahol a fizetésem több mint felét fel élném. És nem gondolom hogy sikeresebben ismerkednék csak a miatt mert egyedül lakom. Viszont érzem a negativ hatásai is az életem beszükülésének és az "otthon" élésnek, mint mikor pl kollégista voltam 20 évesen.

2015. szept. 27. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:
30 évesen, ha jó egzisztenciád van, és nem nézel ki rosszul, akkor simán lehet 20-25 éves barátnőd. Én 25 évesen konkrétan azt várom, hogy 30 körül legyek, mert jelenleg esélytelen.
2015. szept. 28. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!