Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen tüneteitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen tüneteitek vannak menstruáció előtt?

Figyelt kérdés

Nekem kb. 1 héttel előtte elkezd "keményedni", megduzzadni a cicim. Ez minden hónapban így van, hol erősebben hol kevésbé. Van jó oldala, mert mindig késik 1-2 hete a menstruációm és így legalább tudom előre pontosan. Csak az érdekelne, hogy más is szokott-e ilyet tapasztalni.

(Neten utána olvastam egyébként és elvileg ez a PMS (premenstruációs szindróma)tünete, de mást ezen kívül nem szoktam észrevenni:$)

Köszönöm előre is a válaszokat:)

18L

2010. márc. 14. 15:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekem két héttel előtte mindkét alkarom alsó részén olyan érzékeny a bőröm, hogy még az is fáj, ha ráfújnak, egy héttel előtte pedig elkezd fájni és feszülni a mellem, és más illatokat érzek mint ami az eredeti lenne, folyás, és mielőtt megjönne, előtte egy nappal elkezd görcsölni a hasam és általában az első három napban végig görcsölök, azt hiszem elmehetnék egy esettanulmánynak is :D
2010. márc. 14. 22:07
 12/12 anonim ***** válasza:
és persze a pattanások és az ingerlékenység :D
2010. márc. 14. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!