Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen tüneteitek vannak menstruáció előtt?
Nekem kb. 1 héttel előtte elkezd "keményedni", megduzzadni a cicim. Ez minden hónapban így van, hol erősebben hol kevésbé. Van jó oldala, mert mindig késik 1-2 hete a menstruációm és így legalább tudom előre pontosan. Csak az érdekelne, hogy más is szokott-e ilyet tapasztalni.
(Neten utána olvastam egyébként és elvileg ez a PMS (premenstruációs szindróma)tünete, de mást ezen kívül nem szoktam észrevenni:$)
Köszönöm előre is a válaszokat:)
18L
Nekem is kb 1 héttel előtte már feszül a mellem. Bár mindig késik nekem is...Soha nem jön meg pontosan:) Néha fáj a hasam is, de az csak kicsit.
17L
Nekem is van amikor feszül, és nekem sem pontos :D
a hasam az néha fáj néha nem :) de ha fáj veszek rá gyógyszert be. :) sztem nincs bajod :)
nekem nem mindig feszül a mellem. de ha igen, akkor is változó.. néha alig, néha meg olyan érzékeny, alig lehet hozzáérni. az előtte való 1-2 nap kicsit fáj a hasam, és már megfigyeltem, hogy tényleg én is ingerültebb vagyok olyankor.
kb ennyi :)
17 L
Nekem előtte 2-3 nappal fáj a cicim, előtte való nap szokott picit a hasam is.
L18
Nekem nincs tünetem mensi előtt.Csak hirtelen megjön és akkor elkezdek görcsölni,nagyon.
Ez azért rossz,mert így amikor tudom,hogy aznap kell megjönnie már eleve rendes betétet teszek be,mert a tanárok nem engednek ki órán(cigizés miatt) és szépen átáznék tisztaságival:(
15/L
nekem menszesz előtt mindig kijön pár pattanás..vagy sokkal láthatóbbak lesznek.
mellfeszülést én nem észleltem, vagy csak nem figyeltem :S
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!