Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen tüneteitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen tüneteitek vannak menstruáció előtt?

Figyelt kérdés

Nekem kb. 1 héttel előtte elkezd "keményedni", megduzzadni a cicim. Ez minden hónapban így van, hol erősebben hol kevésbé. Van jó oldala, mert mindig késik 1-2 hete a menstruációm és így legalább tudom előre pontosan. Csak az érdekelne, hogy más is szokott-e ilyet tapasztalni.

(Neten utána olvastam egyébként és elvileg ez a PMS (premenstruációs szindróma)tünete, de mást ezen kívül nem szoktam észrevenni:$)

Köszönöm előre is a válaszokat:)

18L

2010. márc. 14. 15:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem is kb 1 héttel előtte már feszül a mellem. Bár mindig késik nekem is...Soha nem jön meg pontosan:) Néha fáj a hasam is, de az csak kicsit.

17L

2010. márc. 14. 15:08
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem is van amikor feszül, és nekem sem pontos :D

a hasam az néha fáj néha nem :) de ha fáj veszek rá gyógyszert be. :) sztem nincs bajod :)

2010. márc. 14. 15:10
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat:) Azt gondoltam, hogy nincs bajom, csak érdekelt, hogy másokkal is így van-e ez. Csak kicsit kellemetlen már ilyenkor pár nappal előtte, érzékeny nagyon... :(
2010. márc. 14. 15:12
 4/12 anonim ***** válasza:

nekem nem mindig feszül a mellem. de ha igen, akkor is változó.. néha alig, néha meg olyan érzékeny, alig lehet hozzáérni. az előtte való 1-2 nap kicsit fáj a hasam, és már megfigyeltem, hogy tényleg én is ingerültebb vagyok olyankor.

kb ennyi :)

17 L

2010. márc. 14. 15:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem előtte 2-3 nappal fáj a cicim, előtte való nap szokott picit a hasam is.

L18

2010. márc. 14. 15:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is már egy héttel előtte hisztis vagyok,fáj a mellem,és mikor megjön,akkor picit a hasam is.Olyankor kiállhatatlan tudok lenni,és mindenen felkapom a vizet.
2010. márc. 14. 15:34
 7/12 anonim válasza:
Nekem egy héttel előtte megduzzad a mellem, és hányingerem van mellé ( vagy épp hányok... :|) Így döntsd el, hogy terhes vagy-e vagy sem :D:D
2010. márc. 14. 15:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs tünetem mensi előtt.Csak hirtelen megjön és akkor elkezdek görcsölni,nagyon.

Ez azért rossz,mert így amikor tudom,hogy aznap kell megjönnie már eleve rendes betétet teszek be,mert a tanárok nem engednek ki órán(cigizés miatt) és szépen átáznék tisztaságival:(

15/L

2010. márc. 14. 17:10
 9/12 anonim ***** válasza:
persze:) előtte egy héttel görcsölök...és előtte 1-2 nappal nagyon lent van a máhszájam:)
2010. márc. 14. 18:13
 10/12 anonim ***** válasza:

nekem menszesz előtt mindig kijön pár pattanás..vagy sokkal láthatóbbak lesznek.

mellfeszülést én nem észleltem, vagy csak nem figyeltem :S

15/L

2010. márc. 14. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!