Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szandykah kérdése:
Létezik olyan, hogy valaki két emberbe szerelmes?
Figyelt kérdés
Mert én így érzek...Volt barátom ma nagyon felkavart =S De ott van egy új srác..Mit tegyek? Az ismeretlen vagy az ismert?Légyszives ne bunkózzatok =) Előre is köszönöm a válaszokat=) =D2010. márc. 14. 13:29
1/6 anonim válasza:
Ne úgy tedd fel a kérdést, hogy az ismeretlen, vagy az ismert jobb-e. Az ismert a volt barátod, az ismeretlen pedig a jelenlegi (vagy a leendő, ez most lényegtelen). Melegítve csak a húsos káposzta jó. Az újat válaszd.
2/6 anonim válasza:
A régi mindig kísértésbe hozhat, főleg ha felemlegetí a régi "szép+időket, de ami elmúlt az elmúlt, az újat válaszd! :)
3/6 anonim válasza:
ne keverjük össze a szerelmet a vággyal. tisztázd le az érzéseidet. szerelmes 1 emberbe tudsz lenni, vágyni vágyhatsz 20-ra is...
4/6 anonim válasza:
Szerintem is az újat válaszd, egyrészről mert azt mondod, hogy belé is szerelmes vagy, és egy új kapcsolat új lehetőségeket hozhat, új kalandokat, új érzéseket. És ha már új kapcsolatot választasz, akkor lehetőséged van azokra a dolgokra amikre az előzőben, nem volt azaz ennél az újnál már te is tapasztaltabb vagy.
5/6 anonim válasza:
"Járt utat járatlanért el ne hagy!"
Mondja a miliók által ismert és megbecsült mondás... ha nem szereted akkor elhagyhatod persze de egy kis öszekapás miat
hülyeség lenne... én is probálkoztam egyszer egy csajal 3 hétem ráment,dobtam a barátnömet aztán rájötem hogy lezbikus....
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöüm a válaszokat =) Megfogadom őket =D
2010. márc. 14. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!