Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek rólam (arc, alak, kisugárzás)?
Az arcod kedves, de semmi különleges, bár legalább mosolyogni tudsz. Az alakod átlagos. A kisugárzásod a mosoly miatt pozitív.
Azt mondjuk én sem értem mi értelme másokhoz méregetni magad.
21-es vagyok: na most, hogy körbe ugráltátok (holott teljesen átlagos, erőltetett mosoly, kis súlyfelesleg is bejátszik, a dicséretek helyet inkább, nemhogy egy jó étrendet vagy sportolási lehetőséget osztottatok volna meg vele), lehet menni panaszkodni, hogy milyen szarok a nők, milyen elvárásokkal
:D.
Ha már ilyen lúzerek vagytok, legalább utána ne sírna a szátok....
Az oldal nem létezik
A kért oldal nem található
Kedves 21-es!
Köszönöm kedves szavaidat, sportolási tippekre nincs szükségem ( heti 3x sportolok, nemrég futottam le a félmaratont, amire gondolhatod, nem egyik napról a másikra készültem fel)nem eszem össze vissza mekis kaját, kólát társait, de nem vonok meg minden finomat magamtól. Sajnálom, hogy a nők "hatalmas" elvárásait neked nem sikerül megugranod, nem biztos, hogy a nőkben van emiatt a hiba...sebaj, te kivered magadnak, a normális pasiknak meg megmarad a valóság ;)
ezzel a "kivered magadnak" szöveggel azért jó lesüllyedtél sztem az értelmesebbje szemében, még ha engem nem is veszel oda.
azt viszont sose fogom megérteni, h miért kell ilyen kérdéseket felrakni, és miért kell ezzel növelni az önbizalmadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!