Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy pasi dicsér, hogy szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi dicsér, hogy szép vagyok stb, arra mit illik mondani?

Figyelt kérdés

Köszönöm? ez nem túl... Rideg? Most azt nem fogom mondani hogy "te is szép vagy" meg azt sem hogy "tudom" :D igazából ez egy hülye kérdés, de elég tapasztalatlan vagyok :D most kezdek "belekóstolni" az élet ezen részébe :P

18L

2010. márc. 13. 22:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Sima köszönöm, egy mosollyal.
2010. márc. 13. 22:54
 12/16 anonim ***** válasza:
de az is megteszi :P :D
2010. márc. 13. 22:59
 13/16 A kérdező kommentje:
na viccet félretéve :D akkor jó a köszönöm:)
2010. márc. 13. 22:59
 14/16 anonim ***** válasza:

en 21f vagyok,nekem a baratnoim szoktak mondani hogy jo a segged,ezt nem szoktam megkoszonni,inkabb azt mondom hogy tudom,de bamuld mar annyit,vagy ha azt mondjak hogy jol nezel ki,akkor egy onkielegult mosoly es egy tudom a valaszom,persze akit ismerek,akit peddig nem annak megkoszonom,vagy olyasmit is szoktam mondani hogy mivan mar oltozni sem szabad?erre mind rohogtunk,helyzettol fugg,de szerintem egy koszonom szepen kedves vagy az megteszi.

a koszonom szepen az elegans valasz

a tudom az egy kicsit az egodra mutat,hogy tudod hogy mi a szep,es hogyan oltozzel.

mivan mar oltozni sem szabad? ez peddig vicces es azt mutatod hogy neked ez normalis es nem lepodsz meg ha valaki a szepsegedre utal.

2010. márc. 13. 23:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Mosoly és el van intézve :)
2010. márc. 14. 09:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem bőven elég a köszönöm és mellé egy olyan mosoly,ami jelzi,hogy szimpatizálsz e vele vagy sem. Ha kell a pasi,csábosan mosolyogj vissza:)
2010. márc. 14. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!