Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha önbizalom hiányom van? :/
Ez a korral jár, nyugodj meg :)
Én 18 vagyok, de a mai napig nem tudom rendesen fogadni a bókokat. Szerencsére barátom edz és rengetegszer mondja, hogy gyönyörű meg csinos vagyok, úgyhogy szerezz be egy pasit, ő majd felturbózza az önbizalmad!:)
Jobb, mint amikor a lányok el vannak szálva maguktól. Az az igazán gáz szerintem.
Ez egyébként nem önbizalomhiány, félsz a csalódásoktól, pedig az élet szerves része.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, igazatokvan, télleg köszi ^^.
Szerintem is sokkal aranyosabb egy szerényebb lány, mint egy beképzelt, önmagától elszált partyp*csa :)
16/F
**{mivelhogy az utóbbira az aranyos jelző nem igazán illik amúgysem{, inkább olyan, amit most nem írnék ide, tiszteletben tartván a trágár kifejezéseket szűrő funkcióját az oldalnak :D}}
Na, a lényeg, hogy szerintem is normális, nyugodj meg :)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!