Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj, ha nős a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha nős a pasi?

Figyelt kérdés

Sok pasi nem meri elmondani egy nőnek,hogy nős és így kezdik a kapcsolatot,aztán amikor kiderül a dolog áll a bál.

Nos én is azonnal kirúgnék egy ilyen pasit,de nem azért mert nős,hanem mert hazudott!

Nem értem,hogy a nőknek miért nem lehet őszintén megmondani,hogy: "Igen,nős vagyok és van gyerekem.".Miért kell titkolózni? Egy nő számára a nős pasi a legjobb! Nem kell főzni,mosni,takarítani rá,nem lóg folyton a nyakamon és nem von kérdőre,hogy mikor,hol,kivel vagyok. Nem akar tőlem gyereket és mivel anyagilag is rendben van,így nem tőlem kér lakbérre a hónap végén. A "házi koszt" mellett örül minden "extra falatnak" és ettől egészen felvillanyozódik és ez az állapot kitart egész nap. Ráadásul neki lelkileg is megnyugvást jelent,hiszen egy szeretővel olyan dolgokat is megbeszélhet amit egy feleséggel nem tud vagy mer.

Fontos: Nem vagyok prosti! SOHA nem kértem vagy fogadtam el pénzt,mielőtt még ezzel vádolnátok!

22/L

2015. szept. 21. 10:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
25 éves
2015. szept. 21. 11:44
 12/20 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Hiszed vagy sem, de ez nálam nem annak a kérdése, hogy ki milyen nemű. Ha majd a 22 éves fiam (20 év múlva) egy férjezett nővel fog kavarni, valószínűleg beszélni fogok a fejével. Nem azért, mert elítélem, hanem mert szeretném, ha olyan nővel lenne, akivel van jövője. És nem utasítanám, csak próbálnék hatni rá. Bízom benne, hogy lesz olyan a kapcsolatunk, hogy ezt megengedhessem magamnak. Veled nem az a baj, hogy nem akarsz kapcsolatot, hanem hogy ideálisnak tartod a más emberek párjával való dugást. Oké, aki belemegy, az is megéri a pénzét, de az más lapra tartozik.
2015. szept. 21. 12:06
 13/20 anonim válasza:
Sajnos ezt nagyon sokáig így gondoltam...De ezek szerint nem voltál még szerelmes.A nős férfiak csak akkor jönnek mikor tudnak és sokszor nem akkor mikor Te szeretnéd.Hidd el egy idő után elkezded látni,hogy semmit nem érsz a szemükben és szeretnél egyszer majd Te is első lenni.Ha szeretsz valakit,arra majd szívesen fogsz mosni,főzni,takarítani.Ez a felfogás változni fog idővel.....
2015. szept. 21. 13:05
 14/20 anonim ***** válasza:

Miért baj? Nem baj. Neked nem.

Másnak viszont igen. :) Szerintem te is tisztában vagy vele, hogy a legtöbb nő a te korodban nem hasonlóképp gondolkodik, hanem keresi az igazit, vagy legalábbis egy olyan pasit, akivel van jövője.

A férfiak meg ezzel tisztában vannak. A társadalmi norma alapján a megcsalás bűn. Minden szemszögből. Mivel pedig bűnt követnek el, azt titkolni kell. :)

Egy "átlag" nővel ha közli a kinézett pasi, hogy nős és gyereke van, akkor a nő ott fordít hátat és hagyja a fenébe. Mert nem kell a használt áru.

(Egyébként, bár az ismerőseid ezek szerint nem, de nagy átlagban a férfiaknál is igaz, hogy olyan nőt akarnak, akik még nem voltak férjnél. Mert akkor az ő feleségük, az ő gyerekeik anyja lesz, nem másé.)

Persze ezek nyilván a 20-30as korosztályra igazak, idősebb korban már más a tészta.

Ettől függetlenül, ha te így érzed jól magad, akkor hajrá. Csak ne várd, hogy a társadalmi norma hozzád igazodik, hiszen a többség nem erre vágyik. :) Viszont ha ismerkedésnél felvázolod, hogy neked ilyen a gondolkodásod, akkor sokkal több őszinteséget kaphatsz.

2015. szept. 21. 13:10
 15/20 anonim ***** válasza:
77%

Bár ne árultad volna el, hogy egyetemista vagy kérdező. A #2-es kommentedből süt az emberi butaság, hiedelmek. Jézusom. Ki mondta, hogy egy huszonéves srác, ha egyetemistam, akkor abból áll a napja, hogy bulizik, drogozik, és házvezetőnőnek tartana? Ember, én egyetemista koromban magam főztem, mostam, sosem drogoztam, alig ittam, és komoly terveket szövögettem már akkor. Durva, hogy ennyire érzelmi csecsemő szintjén áll egy elvileg művelt, tanult ember.

"Egy nő számára a nős pasi a legjobb!" Én nem ezt látom a világban. Folyton panaszkodnak a nők, ha ez kiderül, hogy mikor hagyja ott a feleségét, mikor költöznek már össze. Szóval nagyon melléfogtál. Elb...ott egy nő lehetsz. :D

2015. szept. 21. 13:48
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

15: ha már az egyetemet emlegeted, egy egyetemet végzett embertől elvárnám, hogy kulturált stílusban, logikusan érvelve adja elő a mondanivalóját. Ahogy a kérdező tette! Szemben veled. Te anyázol. És elvitatod a kérdező tapasztalatait, ami már vicces. Az általad leírt szeretők viselkednek éretlenül, amikor nem tudják eldönteni, hogy most jó-e nekik a szerető szerep vagy nem. Pedig elég egyszerű, nekem azért sikerült eddig mindig maximum 3 nap alatt eldönteni.

A kérdező is szinte biztosan akar majd valamikor rendes kapcsolatot. Majd. Nem most. Nem kell megmagyarázni neki, hogy már most is azt kellene akarnia, amit talán majd később fog.

2015. szept. 21. 17:33
 17/20 A kérdező kommentje:

16.

Végre valaki érti,hogy mit és miért írtam!

2015. szept. 21. 17:59
 18/20 A kérdező kommentje:
16. lepontozva...érdekelne,hogy a lepontozók közül mennyi a nő/férfi arány.
2015. szept. 21. 18:26
 19/20 anonim ***** válasza:
A nullázás két dolgot jelenthet. Vagy valami nagy butaságot mondtunk. Vagy olyan okosat, ami az átlagembernek már sok. Isten bocsássa meg, én inkább dicséretnek szoktam tekinteni :)
2015. szept. 21. 19:46
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Mesélek valamit. Amikor válófélben voltam az első feleségemtől, kicsit megint belevetettem magam a hedonista életbe. Nem akartam rögtön lekötni magam, ezért mindenkinek már az elején megmondtam, hogy nős vagyok, holott akkor már külön éltünk. Kétféle nővel találkoztam akkor. Akinek már volt dolga nős pasival, és akinek még nem. Utóbbiakat minden különösebb nehézség nélkül vettem le a lábáról, míg az előzőek szinte szóba sem álltak velem. Kerek-perec megmondták, hogy ebből az utcából már megjöttek, és a büdös életbe meg egyszer nem teszik be a lábukat. Soha egy vasárnap, soha egy vendéglőben eltöltött romantikus vacsora, soha egy karácsony, vagy születésnap, csak a délutánokból lopott órácskák. És folyamatos kisebbségi érzés emészti az önbecsülésüket, hogy ők csak másodikak, örök vesztesek, amolyan pótkerekek.

Nyilván ez lehet az egyik ok. A másik pedig az, hogy noha te ezt nem tudhatod, rengeteg nő van, aki igényli a hazugságot. Ők rózsaszín felhők között akarnak lebegni, nem pedig a rút valósággal szembesülni percről percre.

2015. szept. 22. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!