Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves, gyönyörű nő, sérült lélekkel. Mit kezdenél vele?
Figyelt kérdés
Elkerülnéd vagy próbálnád megismerni?2015. szept. 19. 23:22
11/24 anonim válasza:
Megpróbálnám megismerni, miért ilyen,mi történt vele.
Ettől még lehet egy empatikus, segítőkész, kedves, aranyos, magával ragadó ember.
Nem szoktam előre ítélkezni.
12/24 anonim válasza:
Zárkózott az nem sérült!
Csak mert nem haverkodik mindenkivel, meg nem vihog mindenen, attól még nincs vele semmi baj.
13/24 anonim válasza:
Ez aztán olyan pontos leírás, hogy pont ki tudnám szúrni a bolygón élők közül azt az egyet akire a kérdés vonatkozik.
14/24 anonim válasza:
Nálam a zárkózottság előny,ha még szép is akkor talán ő a tökéletes nő.Persze lehetnek más buktatók is,de legyünk optimisták.
15/24 anonim válasza:
Kedves, gyönyörű és egyben sérült lelkivilágú, zárkózott nő, aha... Na pontosan ezek szokták eljátszani a bizalom kártyáját a férfiaknál: heteket/hónapokat beáldoz egy férfi a megismerésükre, aztán ha lelkierőre kapnak, azonnal vonzódni kezdenek a "deltás–audiányócas'–nagypofájú–egoista" férfikategória nemes tagjaihoz, miközben az őket komolyabban megismerni szándékozó férfiakat egyik napról a másikra elfelejti, vagy pofátlanul megköszöni, hogy lelki mankóra támaszkodhatott a nehéz időkben. Sok sikert azoknak, akik megpróbálnák az ilyen nőcikéket megismerni, csak nehogy pofára esés, meg utólagos durrogás, siránkozás legyen a vége.
16/24 anonim válasza:
(Elnézést a szám/személy-hibákért, mobilról már nem javítgattam.)
17/24 anonim válasza:
Egy ismerkedős beszélgetést mindenképp megér. Egyébként is lelki sérültekre vagyok specializálva itt a gyikon. Alakult már igen jó barátság ilyen beszélgetéseinkből.
19/24 anonim válasza:
attól függ,hogy valódi sérült pl nevelő apu megdugta kiskorában,vagy csak a szokásos unalmában világfájdalom sérült.
az első fajta kizárt.
és a másodikat sem szeretem igazán,mert elmehetne edzeni,kezdhetne magával valamit,de helyette otthon fekszik és sajnálja magát és az ilyesmi jellem nekem nem szimpi.
20/24 anonim válasza:
Semmit, mert nem nézek ki elég jól ahhoz, hogy megnyíljon nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!