Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
StephanieXx kérdése:
Színházba jönne velem valaki? (Van két bérletem)
Figyelt kérdés
03.17 Vígh Színház.
Hegedűs a háztetőn.
19L
2010. márc. 13. 18:57
11/24 anonim válasza:
Mennék, de nem pesti vagyok:D
12/24 anonim válasza:
Szia!
Én 19 éves pesti lány vagyok és imádok színházba járni. :)
Elvileg rá is érek.
Kérdés, hogy te mit szólsz. :)
13/24 anonim válasza:
De kár, hogy nem vagyok pesti szívesen elmennék veled:) szeretem a musicaleket.
14/24 anonim válasza:
most tényleg elmennél egy idegennel? amúgy én elmennék veled ha nem zavar h 17 vagyok csak(fiú)
15/24 anonim válasza:
19:09es csajt viszed ha van eszed:D
16/24 A kérdező kommentje:
Már írtam e-mailt:) 19:09-es lánynak.
Én sem vágyok,egy extrém potyakalandra:D
2010. márc. 13. 19:17
17/24 anonim válasza:
megis a szerelem/szex temaba irtad :))
18/24 A kérdező kommentje:
Igaz,nos..az egyáb kérdésekbe akartam.De mivel a szex/szerelem kérdések között voltam,és ott mentem le az egyébre...
Sajnálom.Kb egy óra múlva ki írhatom a EGYÉB kérdésekhez.
2010. márc. 13. 19:23
19/24 anonim válasza:
úh bocs én azért írtam h nem vagy e gozzilla mert h szerelem szexben van és assittem kalandozni akarsz egy estét...
20/24 A kérdező kommentje:
Mindjárt vége az egy órás szünetnek:D És felteszem a kérdést,az egyéb kérdések közé.
Nem itt keresnék alkalmi kapcsolatot...:D
2010. márc. 13. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!