Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
StephanieXx kérdése:
Színházba jönne velem valaki? (Van két bérletem)
Figyelt kérdés
03.17 Vígh Színház.
Hegedűs a háztetőn.
19L
2010. márc. 13. 18:57
2/24 A kérdező kommentje:
írj e-mailt,de csak akkor ha komolyan gondolod!
2010. márc. 13. 18:59
4/24 anonim válasza:
hát linkelj magadról képet és meglássuk h írok e :Dnem mind1 h egy gozzilával akarok e találkoznixd
5/24 A kérdező kommentje:
Oh,igen.Pestiek előnyben:D
Az előadás 7kor kezdődik,és 10-kor lesz vége.
2010. márc. 13. 19:02
6/24 anonim válasza:
19:01 Szerintem a kérdező sem ilyen paraszttal akar színházba menni...
Én szívesen mennék, de nem vagyok budapesti.
7/24 A kérdező kommentje:
Nem! Ha valaki tényleg eljönne,pár e-mail váltás után.Nem éjszakára vágyok,csak nem tudok kivel elmenni.Az ismerőseim a másnapi ZH-ra készülnek.
2010. márc. 13. 19:04
8/24 anonim válasza:
a hegedűs a háztetőn jóóó. nyerted a jegyet? csak azért mert azthiszem valahol lehetett erre az előadásra nyerni.
9/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gozzila:D
Köszönöm 19:03-as válaszoló:)
2010. márc. 13. 19:05
10/24 A kérdező kommentje:
Nem,bérletem van...kettő.Még két előadásra érvényes.
Heltai Jenő bérlet.Fiú,vagy lány is jöhetne:)
2010. márc. 13. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!