Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szalagavató probléma? Lent a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szalagavató probléma? Lent a többi.

Figyelt kérdés

Kategória nem idevaló, de tapasztalt, okos emberekre van szükségem, s nem 15 éves gyerekekre, mint tini kategóriában.

Szóval keringő lenne, de szabad lányok közül nem ismerek egyet sem, akikkel akartam volna táncolni már találtak mást. Egy hete lett eldöntve, de azóta csatlakoztam. Azért csatlakoztam, mert nem akarok kimaradni mindenből mint az osztály 30%-a. Teljesen számomra ismeretlen végzős lányt hogy kérjek meg?

2015. szept. 16. 20:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyjából pont úgy, ahogy egy számodra ismerős embert. ;)

Az osztálytársam annyit mondott, hogy fel szeretne kérni táncolni engem, elfogadom-e? Igent mondtam. Nem kell ebben túlragozni semmit.

Akár hozzáteheted ezt a körítést is ("szabad lányok közül nem ismerek egyet sem, akikkel akartam volna táncolni már találtak mást"), ha azt szeretnéd, hogy hosszabb legyen a monológod. :P

2015. szept. 16. 21:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Na csak ezt ne tedd hozzá, hogy azért választalak, mert a többiek már foglaltak, hát ki mond erre igent :D

Ha megkérdezi, miért pont ő, akkor azt feleled, hogy "azért, mert egy szép, szimpatikus lánnyal szeretnél táncolni és te pont ilyen vagy"

2015. szept. 16. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!