Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem szokatlan ez?
Ez hülye...
Aki szerint normális, az se normális. Mit lehet azon nézni különben is órákig azt sem értem, na mindegy. Amúgy meg akkor miért nem nézik közösen? "Nézik". Ha már a kapcsolat elején fontosabb a foci, semmi jóra nem számítanék a későbbiekben. Jól van hogy nem minden nap találkoznak, de ha ilyenért mondanának le egy találkozót... Aztán én sem érnék rá. Sürgősen interneteznem kéne.
Hanyagolás akkor, ha megbeszélitek a talit, és lemondja mert jujj foci és jujj haverok. Neadjisten szimplán el se megy, vagy ha elmegy, leráz tíz perc alatt random indokkal.
Ha előre szólt, hogy cica, most program van, találkozzunk később/holnap, akkor semmi gond nincs vele. Egy hét után sem. Attól még, hogy szerelmes, nem kell, hogy feladjon mindent, amit előtted szeretett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!