Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenység egy fiú barátra?
Figyelt kérdés
2 hét járás után mennyire esne rosszul ha a barátnőd találkozik egy régi fiú barátjával??
5 éve barátok, a fiú régen akart a lánnyal ismerkedni, de a lány nem és közölte csak barátság szinten lehet szó az ismerkedésről.
Soha nem történt közöttük semmi, a fiú külföldön dolgozik és most szabadságon van itthon.
A lány teljesen magától mondta el.
2015. szept. 16. 08:33
1/5 anonim 

válasza:

Hulyeseg feltekenynek lenned. Csak baratok evidens hogy szeretnenek talalkozni. Legutobb mikor otthon voltam en is taliztam egy olyan fiu baratommal akit 11 eve ismerek es 7 eve nem lattam. Az teny hogy Ott volt a parom is de csak mert mi is ritkan talalkozunk es egyaltalan nem zavarta, sott nagyon kedvelte a sracot :)
18/L
2/5 anonim 

válasza:

Nyilván féltékeny lennék egészen addig, amíg be nem mutat annak a barátnak. Ha nincs titkolnivalója, akkor nem lehet ellenére egy közös bemutatkozós alkalom, amikor elbeszélgetünk hármasban egy pár órát. Ha ezalatt nem látnék semmi olyat, ami nem tetszene, akkor a későbbiekben semmi ellenvetésem nem lenne az illetővel szemben akkor sem, ha kettesben akarnak találkozni.
3/5 anonim 

válasza:

Nincs okod féltékenykedni, ezért ne féltékenykedj. A lány teljesen magától mondta el, tehát nyílt és nincs mit takargatnia. Ne foglalkozz vele, menjen csak.
4/5 anonim 

válasza:

nem lennék féltékeny, (2 hét járás, viccelsz??? :DD ) igaz erre nagyon a szót sem pazarolnám. Túl jól megérzek és ráérzek dolgokra, ha a "lányon" megérzem indoklás nélkül kuka :DD Ha lemennék erre a gagyibbnál is szánalmasabb szintre mit gondolhatnak rólam xDDD A helyzetemben figyelnem kell az image-emre is!^^
5/5 anonim 

válasza:

Szerintem is az a jó, ha bemutatja a régi barátját a párjának, úgy azért máris másképp veszi az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!