Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amíg egy nőgyűlölő hozzászólására felhördül rengeteg felhasználó, és lepontozzák 0-20%-ra a kérdezőt, addig a férfigyűlölet sokkal jobban tolerálva van? (példa lent)
Például:
"Igen. A fiúkat zavarja ha egy lány pattanásos,-nem engem nem zavar... De. És amelyik azt mondja hogy nem az hazudik. Alapvetően a fiúk a külsőre hajtanak (tisztelet a kivételnek). Haha nem. Nincs kivétel.
Egy inteligens, fogszabályzós, pattanásos lány, avagy egy szilikonnal töltött pipi, akinek a fejében csak a bránerek vannak. Szőke hosszú hajjal természetesen. Na fiúk?! Melyiket döngetnétek (élvezettel, nem egy éjszakás kaland formájában)?
/Nincs kivétel/"
Ez nyilván egy férfigyűlölő válasz, azt írja, hogy kivétel nélkül minden férfi felszínes. Jelenleg ez a válasz 68%-ban hasznos! Ha valaki a nőkről írja le, hogy mind, kivétel nélkül felszínesek, akkor lepontozzák 20% alá a választ, és elküldik a francba 10-en.
Nem vitás, a nőgyűlölet undorító dolog, de a férfigyűlölet is ugyanannyira az, mégis utóbbi ellen nem sokan lépnek fel.
Egyébként meg mit tudod te, hogy mennek a dolgok? Megosztom a saját, meg más nők tapasztalatait a 21. századból, te meg azt mondod, nem igaz, ez nem úgy van, és csak azért, mert már nem apám ad el egy 35 évesnek 13 éves koromban, akkor ugyan üljek a nagy s-ggemre, mert már megvan minden, amit akarhatok az élettől. Viszont picsogsz azon, ha a pasikat kollektíven felszínesnek titulálják.
?????? ???? ???
"Mondom, hogy a nőket hazudósabbnak tartják, ne vitatkozz."
Miért ne vitatkoznék, ha nem értek egyet?
12:
Érveket kérek, nem érzelmi kiborulást. :)
Az meg hogy mondasz valamit, amit nem tudsz bizonyítani, és utána azt mondod, hogy ne vitatkozzak, nevetséges.
Szerintem meg vitatkozzunk, az értelmes vita jó dolog. Mindenki írja le a saját tapasztalatait, akik meg olvassák, eldöntik, hogy szerintük kinek van igaza.
Egyrészt a férfiak emocionálisan kevésbé érzékenyek, így "több minden kibírnak"
Másrészt, sokkal céltudatosabbak, mint hogy egy kósza megjegyzés befolyásolja vagy zavarja őket.
Persze a gyűlölködés undorító dolog, függetlenül, hogy ki a célpont.
Gondolom, a srácok kevésbé foglalkoznak a férfigyülölő kommentekkel; én legalábbis nem, mert rám nem vonatkoznak;)
Ellenben a nőknek ügye fáj az igazság:D nagy francok ám ezek a pitshák. Lenéznek, de azt elvárják hogy senki se merészelje őnagyságát utálni.
Van egy "hangyányi" különbség aközött, hogy valaki általánosít és mocskolódik, meg aközött, hogy valaki elmondja, hogy vele hogy bántak, de észreveszi, hogy nem csak olyanok léteznek, meg esetleg van önkritikája, és nem csak másokra mutogat.
Nekem is volt rossz tapasztalatom az ellenkező nemmel, de a marhák miatt nem általánosítok az összesre, mert egyrészt én is voltam tapasztalatlanabb, rengeteget változtam, kitörtem a rám húzott skatulyából, és mertem önmagam lenni, és látom, hogy nem mind idióta. Valaki vagy képes elvonatkoztatni vagy hagyja magát lehúzni, csak akkor nem ő irányítja a saját életét.
Egyébként ugyanezt látom álláskeresésnél is, van, aki a sok sikertelenség után képes újra felállni, és újra megpróbálni, és idővel ki tud mászni, meg vannak a másokra mutogató önsajnáltatók.
Másokra mutogatni, gyűlölködni könnyű, ahhoz nem kell gondolkodni, nem kell cselekedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!