Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol több, mint tíz év alatt nem született a párnak gyereke?
Figyelt kérdés
Nem azért nem született, mert valamelyiküknek nem lehet, mert mindketten egészségesek, mindkettejüknek lehetne, csak egyszerűen nem lett. Van értelme, hogy együtt legyen egy ilyen pár? Mennyire lehet szoros egy ilyen kapcsolat?2015. szept. 15. 16:57
11/15 anonim válasza:
#10 Egy esetben lehet igaz, hogy nem születtél anyának: ha farkad van.
12/15 Sunshinedoll válasza:
Sehol nincs megírva, hogy egy kapcsolatnak csak akkor van értelme, ha születik egy gyerek is. Ez akkora ökörség. Egy párkapcsolat lehet szépen virágzó gyerek nélkül is. Teljesen mindegy, hogy biológiai vagy mittudomén milyen ok miatt nincs gyerek, szerintem elég maradi egy kapcsolatot másodrangúnak tartani akkor, ha nincs gyerek.
13/15 anonim válasza:
Van.
Mióta a gyerek az egyedül célja a kapcsolatoknak? Azt hittem, hogy az egy plusz dolog, amit valaki bevállal, valaki nem.
14/15 anonim válasza:
Úgy tűnik, a kérdező szerint nekem csak értelmetlen kapcsolataim lehetnek majd az életem során, mert sosem akarok gyereket. :(((((
15/15 anonim válasza:
viszonylag sok ilyet ismerek, valahol 13 év után sincs még, valahol 12-13 év után lett. mindhárom jó kapcsolatnak tűnik - a párok ezt mutatják, hogy belül milyen azt nem tudom, de nem feltételezem egyikről sem, hogy egetrengető problémáik lennének. persze ki tudja, nem láthatok bele a kapcsolatukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!