Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos fúként miért nem lehet nőm?
figyelj b+ én átlagon aluli vagyok a környékemen minden csávó menő meg minden mégis nekem volt a legszebb barátnőm.
el mondom a tanácsaim vagy megfogadod vagy nem
1 kezdjük ott hogy ne sajnáltasd magad
2 ne mond meg hogy nézel ki a nőknek kell tetszél te csak fogadd el magad és legyél igényes amennyire tudsz ,te mindegy hogy látod magad egy lány teljesen máshogy lát
3 legyél tökös ha meglátsz egy csajt próbáld meg az lehet akárhol mondjuk aki siet vagy a barátjával beszél őt hagyd a csudába
4 ne legyél egyikkel se bunkó tiszteld őket ( a lányokat)
5ha van egy barátnőd sose csald meg és tedd boldoggá
ja és csinálj valami hobbit így nem lógtok állandóan egymás nyakán. ez egy dolog ami az élet része a legtöbbeknek sikerül ,ha valami hülyeséget írtam privátba megírhatjátok kijavítom
Pontosan azért,mert átlagosnak születtél,nincs mit ezen szépíteni...
Nem születtél helyesnek,és nem vagy izmos mellé,onnantól esélyed sincsen egy nőnél sem sajnos... Tapasztalat :/
24/F
Ez már nagyon fárasztó. Az alacsony srácok azért sírnak itt, mert szerintük a nőknek csak a magas pasik kellenek, és plusz 5-10 cm megváltoztatná az esélyeiket. Közben meg van alacsony pasiknak is barátnője? Igen!
A vékony srácok azért sírnak, mert szerintük csak az izompacsirtáknak vannak nőik. Közben meg látunk nőket vékony pasikkal? igen!
A csúnya srácok szerint ha nem vagy jóképű nem lesz nőd. Közben meg van csúnyácska fiúknak is barátnője? igen!
A szegény srácok szerint ha nincs pénzed nem kellesz senkinek. Közben meg van a bolti eladóknak és melósoknak is nője? Igen.
Igazából mindig lehet kifogást keresni.
Miért a nők igényei vannak elszállva? Ha egy nő szerintetek 10 jó pasiból választhat, miért van elszállva ha választ is közülük és nem a picsogó kisfiúk kellenek neki? Egy nő igényei akkor vannak elszállva, ha nincs senkije, de ő csak Brad Pitt-re vár. Ha van valakije, akinek ő megfelel, akkor az igényei rendben vannak.
Nem az a baj hogy átlagos a külsőd, az a baj, ha a belsőd átlag alatti.
Így van.Nagy tekintélye lett a puncinak...
Pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!