Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Átlagos fúként miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos fúként miért nem lehet nőm?

Figyelt kérdés
Kezdem úgy érezni,hogy a mai világban már luxus egy barátnő.

2015. szept. 15. 13:50
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
77%

figyelj b+ én átlagon aluli vagyok a környékemen minden csávó menő meg minden mégis nekem volt a legszebb barátnőm.

el mondom a tanácsaim vagy megfogadod vagy nem

1 kezdjük ott hogy ne sajnáltasd magad

2 ne mond meg hogy nézel ki a nőknek kell tetszél te csak fogadd el magad és legyél igényes amennyire tudsz ,te mindegy hogy látod magad egy lány teljesen máshogy lát

3 legyél tökös ha meglátsz egy csajt próbáld meg az lehet akárhol mondjuk aki siet vagy a barátjával beszél őt hagyd a csudába

4 ne legyél egyikkel se bunkó tiszteld őket ( a lányokat)

5ha van egy barátnőd sose csald meg és tedd boldoggá

ja és csinálj valami hobbit így nem lógtok állandóan egymás nyakán. ez egy dolog ami az élet része a legtöbbeknek sikerül ,ha valami hülyeséget írtam privátba megírhatjátok kijavítom

2015. szept. 15. 16:30
 32/41 anonim ***** válasza:
14%

Pontosan azért,mert átlagosnak születtél,nincs mit ezen szépíteni...

Nem születtél helyesnek,és nem vagy izmos mellé,onnantól esélyed sincsen egy nőnél sem sajnos... Tapasztalat :/

24/F

2015. szept. 15. 16:35
 33/41 anonim ***** válasza:
56%
Már megint kezded??
2015. szept. 15. 16:36
 34/41 A kérdező kommentje:
Az alakom nem rossz.Sportolok.
2015. szept. 15. 17:06
 35/41 anonim ***** válasza:
62%

Ez már nagyon fárasztó. Az alacsony srácok azért sírnak itt, mert szerintük a nőknek csak a magas pasik kellenek, és plusz 5-10 cm megváltoztatná az esélyeiket. Közben meg van alacsony pasiknak is barátnője? Igen!

A vékony srácok azért sírnak, mert szerintük csak az izompacsirtáknak vannak nőik. Közben meg látunk nőket vékony pasikkal? igen!

A csúnya srácok szerint ha nem vagy jóképű nem lesz nőd. Közben meg van csúnyácska fiúknak is barátnője? igen!

A szegény srácok szerint ha nincs pénzed nem kellesz senkinek. Közben meg van a bolti eladóknak és melósoknak is nője? Igen.

Igazából mindig lehet kifogást keresni.

Miért a nők igényei vannak elszállva? Ha egy nő szerintetek 10 jó pasiból választhat, miért van elszállva ha választ is közülük és nem a picsogó kisfiúk kellenek neki? Egy nő igényei akkor vannak elszállva, ha nincs senkije, de ő csak Brad Pitt-re vár. Ha van valakije, akinek ő megfelel, akkor az igényei rendben vannak.

Nem az a baj hogy átlagos a külsőd, az a baj, ha a belsőd átlag alatti.

2015. szept. 15. 17:43
 36/41 A kérdező kommentje:

Így van.Nagy tekintélye lett a puncinak...

2015. szept. 15. 17:48
 37/41 anonim ***** válasza:
83%
Fordítás: nyifi nyafi minden nő gonosz, pedig én aztán igazán megérdemelnék egy csinos lányt aki a lábaim elé omlik.
2015. szept. 15. 18:29
 38/41 A kérdező kommentje:

Pontosan.

2015. szept. 15. 18:41
 39/41 anonim ***** válasza:
58%
Ja, troll kérdés.
2015. szept. 15. 20:58
 40/41 anonim válasza:
Kérhetek kort?
2015. szept. 16. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!