Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos fúként miért nem lehet nőm?
#19: :D:D:D:D:D
Én tök átlagos vagyok mégis évek alatt többen próbálkoztak nálam amikor nem akartam kapcsolatot...
Külső átlagos, belsőre poénkodok általában, céltudatos vagyok, mindent megteszek a célért, laza kb "leszarom stílus", de a fontos dolgokat észben tartom és nem nagyon érdekel mások véleménye...
Nincs benne ilyen téren semmi extra, nem voltam apuci kisfia aki BMW-vel járkál, meg 5 kiló arannyal...
Egyáltalán nem vagyok kigyúrt, sőt vékony alkatom van...
Te előre elkönyveled, hogy nem kellesz senkinek...ismered a medve és az ásó viccet? na kb te ugyanígy állsz hozzá...
Lehet.De léteznek nők,akiknél szintén van valami bibi.
Szóval ez nem számít.
Külsőség.Ennyi.
oké akkor könyveld el így :) akkor meg mi a kérdés?
"Átlagos fúként miért nem lehet nőm?"
neked a válaszod: "mert átlagos vagyok és leszarom ki mit mond ez így van nem kellek senkinek."
sok pasi ugyanúgy el van szállva és azt hiszi neki a top100 való, mert "ő is abba a kategóriába tartozik"...
lehet te is olyan csajt akarsz akinek te egyáltalán nem jössz be...keresni kell másikat, vagy meghódítani a jelenlegit ha van értelme...
Nézd, haver: kell nő?
Akkor tegyél érte!
A kutyát nem érdekli, hogy hogyan oldod meg. Átlagos fiúként ezért bizony dolgoznod kell - és NEKED kell dolgoznod - de megoldható. Nem 5 perc alatt.
Hozd ki magadból azt a néhány dolgot, amiben átlag fölötti vagy, és valamilyen szinten érdekelheti a nőket.
Nincs ilyen? Akkor keress!
Ha pedig az égvilágon semmihez sem értesz - akkor miről beszélünk? Akkor pedig tanulj valamit.
Amúgy a kérdésed a tini párkapcsolatokba illik, a viselkedésed alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!