Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vágjak fel a pénzre?

Figyelt kérdés

Mindig is undorodtam az olyan kapcsolatoktól,amik a pénzről szólnak, kvázi kihasználásról.

Ezért sosem kérkedek azzal,hogy tehetős család vagyunk.

Az a baj,hogy így meg nem akar öszejönni.Szóval kevés vagyok ahhoz, hogy egy nő magamért szeressen,vagy akarjon.

Ugye a szex is kilőve,szűz vagyok.Prostihoz nem szertnék menni.

2015. szept. 14. 07:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell vele felvágni. H..lyeség. Aki szeret, az gazdagság nélkül is fog szeretni.

Csak az a baj, hogy sokan olyan hűű... de nagy dolognak vélik a gazdagságot.

Pénzen nem lehet venni szerelmet, hűséget..stb. és ezt sokan nem látják be.

Úgy csináld, ahogy neked tetszik.

Párom se gazdag, csak egy kis félretettje van, amiről is 2 és fél év után szereztem tudomást, hogy mennyi, se autója, se jogsija, még a szülői házban lakik.

Viszont hamarosan összeköltözünk. Nagyon szeretjük egymást!

Ő 31 én 25

2015. szept. 14. 07:44
 2/21 A kérdező kommentje:

Nem érted, amit leírtam.

2015. szept. 14. 07:48
 3/21 anonim ***** válasza:
93%

De értem!

A te életed meg egyébként! Azt csinálsz, amit akarsz!

A popsidat is majd a közönség fogja kitörölni!

Felnőtt ember vagy, könyörgöm, tanuld már meg egyedül élni az életedet!

Leírtam, "Nem kell vele felvágni. H..lyeség. Aki szeret, az gazdagság nélkül is fog szeretni."

2015. szept. 14. 07:52
 4/21 anonim ***** válasza:
ui..: ja, hogy annélkül meg nem megy.. sz..r ügy.. bocsi.. akkor változtass stratégiát!
2015. szept. 14. 07:53
 5/21 A kérdező kommentje:
Dugásra gondoltam.
2015. szept. 14. 08:01
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs nagy különbség, hogy prostihoz mész, vagy a pénzedet lobogtatva szerzel magadnak "barátnőt". Illetve van, az előző tiszta ügy, korrekt biznisz, utóbbi meg álságos, képmutató, hazugságra épülő kapcsolat.
2015. szept. 14. 08:13
 7/21 anonim ***** válasza:
93%

És még a nőkre mondják, hogy talányokban beszélnek! Hahaha.. nagyon vicces!

Már bocsi, akkor tanulj meg egyértelműbben fogalmazni, mert ez egyáltalán nem jön le, hogy te a d..gásra gondolsz!

Mert írásod alapján elítéled az érdekkapcsolatokat, neked nem jön össze a kapcsolat, mert nem említed a vagyonodat, prostihoz nem mész..stb.

Ha csak azt akarsz, akkor meg mi a gond? Akkor vágj fel a pénzeddel, na!

Nyugi, valakinek nem lesz gond, hogy szűz vagy, ha még te "fizetsz" neki, hogy veled legyen! (ajándékokkal, bókokkal, elviszed őt ide-oda...stb. mégsem egy hivatásos prosti, de egy csaj, aki csak a pénzedre fog hajtani, te pedig már nem leszel szűz)

2015. szept. 14. 08:14
 8/21 A kérdező kommentje:
Igen,elítélem.Viszont a pénzel kompenzálhatom a csúnyaságomat annak érdekében, hogy tapadjanak a nők.
2015. szept. 14. 08:51
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
És mire felébredsz barátom rájösz, hogy olcsobb lett volna egy prosti!
2015. szept. 14. 08:51
 10/21 anonim ***** válasza:

Úgy őszintén, van fogalmad arról, hogy jó nagy h...lyéset írsz itt?

A prostit, vagyis a hivatásos szexmunkást elítéled.

Viszont azt meg nem, ha egy olyan csajjal veszíted el, aki, nem prosti, viszont ugyanaz a cél vezérli, mint a hivatásosat, és csak a pénzed miatt van veled?

Oké, lehet, hogy mégiscsak sikerülni fog neked egy rendes kapcsolatban elveszítened, de most te csak a d..gásról beszélsz, azt akarod!

Mitől másabb szerinted egy hivatásos, és egy nem hivatásos?

A cél, szándékuk ugyanaz, akkor mégis mi a különbség? Te fizetsz mind a kettőnek, a tett ugyanaz!

Mitől másabb egy hivatásos, egy h..e plázap..csától akit csak a vagyonod érdekel?

2015. szept. 14. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!