Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy nő akivel csak látásbó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nő akivel csak látásból ismerjük egymást, az ciki ha inkább facen írnék rá hogy megtörjem a jeget? A nők mennyire találják gáznak ha valaki csak úgy rájuk ír?

Figyelt kérdés
hozzáteszem nem ismerősöm
2015. szept. 13. 09:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Embere válogatja, de a legtöbben nem szeretik.
2015. szept. 13. 09:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Inkább törd meg a jeget! Szerinted a fészbuk előtt hogyan ismerkedtek? Ne légy már nyámnyila!
2015. szept. 13. 09:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát én csak olyan lányra írok rá így facen , akivel 90%, hogy egyébként sosem fogok személyesen összefutni.
2015. szept. 13. 10:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem veszítesz vele. :) Mondjuk nálam eddig még nem járt sikerrel az ilyen próbálkozás, de nem tartottam gáznak, így el tudom képzelni, hogy ha jól csinálod, jó néven veszi. Csak ügyesen. :)

23/N

2015. szept. 13. 10:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha már eleve személyesen is találkoztok, akkor inkább személyesen szólítsd le!

A fb is jó, akkor, ha nincs lehetőséged személyesen megszólítani és úgy elkezdeni az ismerkedést!

2015. szept. 13. 10:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Milyen indítószövegre gondoltál?

Bejelölöd előtte?

2015. szept. 13. 10:20
 7/11 A kérdező kommentje:
nem jelölöm be de nem gondoltam semmire
2015. szept. 13. 10:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Nő vagyok. Attól függ, ki ír rám. Ha egyébként is szoktunk személyesen beszélni, akkor a facéval nincs gond, mert éppen nem tudunk találkozni. Mindenképpen jobb személyesen először, hogy lásd a reakciót, meg azért az az igazi.
2015. szept. 13. 10:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha tetszik egy fiú, akkor örülök ha rám ír, de személyesen valóban jobb.
2015. szept. 13. 10:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ha nem jelölöd be, és nem az ismerősöd. Nem biztos, hogy észreveszi hogy írtál neki. Nekem volt hogy fél évvel később vettem észre, hogy írt valaki.

Én is írtam már így valakinek kb 2 hónapja, még nem látta. Mivel ilyenkor az egyéb mappába teszi az üzenetet. A teló ki sem jelzi,és a jobb felső sarokban sincs ott a piros egyes. Mindössze a bal oldali menüsávban van ott az egyes, de az nem feltünő.

Így én ezt nem ajánlom. Inkább jelöld be, és ha visszaigazol, akkor írj rá.

2015. szept. 13. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!