Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nő akivel csak látásból ismerjük egymást, az ciki ha inkább facen írnék rá hogy megtörjem a jeget? A nők mennyire találják gáznak ha valaki csak úgy rájuk ír?
Szerintem nem veszítesz vele. :) Mondjuk nálam eddig még nem járt sikerrel az ilyen próbálkozás, de nem tartottam gáznak, így el tudom képzelni, hogy ha jól csinálod, jó néven veszi. Csak ügyesen. :)
23/N
Ha már eleve személyesen is találkoztok, akkor inkább személyesen szólítsd le!
A fb is jó, akkor, ha nincs lehetőséged személyesen megszólítani és úgy elkezdeni az ismerkedést!
Milyen indítószövegre gondoltál?
Bejelölöd előtte?
Az a baj, hogy ha nem jelölöd be, és nem az ismerősöd. Nem biztos, hogy észreveszi hogy írtál neki. Nekem volt hogy fél évvel később vettem észre, hogy írt valaki.
Én is írtam már így valakinek kb 2 hónapja, még nem látta. Mivel ilyenkor az egyéb mappába teszi az üzenetet. A teló ki sem jelzi,és a jobb felső sarokban sincs ott a piros egyes. Mindössze a bal oldali menüsávban van ott az egyes, de az nem feltünő.
Így én ezt nem ajánlom. Inkább jelöld be, és ha visszaigazol, akkor írj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!