Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom? 17 vagyok, még soha nem volt említésre méltó barátom. Miért? Nem vagyok csúnya, elég átlagos vagyok, szerintem. Szánalmas vagyok? Mert annak érzem magam.
hol laksz?
énis hasonló hejzetben vagyok...csak engem mindenki ismer és én nem tartom magamat szánalmasnak...de sokan féltékenységből igen...:D am kom...
F/16
175magas vok;) <:o)
Ne félj nem vagy egyedül. Amelyik barátom megismert csodálkozik, hogy nem csapott még le rám valaki. Nem fedezték fel eddig az értékeimet, talán azért. Lehet nálad is ez van. Nem vagy egyáltalán szánalmas, de biztos, hogy előbb utóbb találsz valakit.
22/F
hol laksz?
énis hasonló hejzetben vagyok...csak engem mindenki ismer és én nem tartom magamat szánalmasnak...de sokan féltékenységből igen...:D am kom...
F/16
175magas vok;) <:o)
mert még csak 17 vagy!!!
miért kell már 17 évesen ilyeneken problémázni meg lármázni hogy jaj miért nem volt még. na miért, mert az a max 5 év ami óta egyáltalán eszedbejut hogy lehetne pasid, az nagyon rövid idő, és nem jöhet össze mindenkinek ennyi idő alatt még akkor se ha tök normális meg még jól is néz ki....
nyugi már türelmetlen tinik, majd eljön az idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!