Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs barátom? 17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom? 17 vagyok, még soha nem volt említésre méltó barátom. Miért? Nem vagyok csúnya, elég átlagos vagyok, szerintem. Szánalmas vagyok? Mert annak érzem magam.

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 20:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

hol laksz?

énis hasonló hejzetben vagyok...csak engem mindenki ismer és én nem tartom magamat szánalmasnak...de sokan féltékenységből igen...:D am kom...

F/16

175magas vok;) <:o)

2010. márc. 12. 21:25
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
15 évesen ez meg mit papol a nagy Ő-ről? Esküszöm hányni tudnék az összes felnőttkeskedő kis gyökértől, pontozzatok le, nem érdekel, ez az igazság. Régen ez nem volt normális, és most sem kéne annak lennie. Szerintem elég gáz, hogy már a gyerekekre is kivetül ez a rohadt teljesítménykényszer, a társadalmi elvárás, hogy kell, h legyen valakid, mert különben hülyének néznek. Egyébként írom ezt úgy, hogy ennek én is részese vagyok.
2010. márc. 12. 22:30
 13/20 anonim ***** válasza:

Ne félj nem vagy egyedül. Amelyik barátom megismert csodálkozik, hogy nem csapott még le rám valaki. Nem fedezték fel eddig az értékeimet, talán azért. Lehet nálad is ez van. Nem vagy egyáltalán szánalmas, de biztos, hogy előbb utóbb találsz valakit.

22/F

2010. márc. 13. 00:37
 14/20 anonim ***** válasza:
22.30-as: az értelem sugárzik a válaszodból! beszélhetnénk arról, hogy ki a gyökér és kitől lehet hányni, merthogy az nem én vagyok! És annyi eszed nincs, hogy végigolvasnád amit írtam és én épphogy nem szeretnék pasit mostmég! De hiába mondanék én bármit, aki GYÖKÉR, annak hiába magyarázok!
2010. márc. 13. 15:36
 15/20 anonim ***** válasza:
Csak a sértettség beszél belőled. Az meg, hogy végig se olvastam elég gyenge dolog, mert nem tudod mivel alátámasztani. (egyébként végigolvastam, még akkor is, ha nem hiszed el.)
2010. márc. 13. 17:06
 16/20 anonim ***** válasza:
aki pasizik vagy pasit akar az csaj...vagy ribanc...a normális lányok barátot vagy fiút szeretnének..nem pasit...énse akarok csajt bazeg
2010. márc. 13. 17:35
 17/20 A kérdező kommentje:
Én egy szóval sem mondtam, hogy pasit akarok...
2010. márc. 13. 19:34
 18/20 anonim ***** válasza:

hol laksz?

énis hasonló hejzetben vagyok...csak engem mindenki ismer és én nem tartom magamat szánalmasnak...de sokan féltékenységből igen...:D am kom...

F/16

175magas vok;) <:o)

2010. márc. 13. 20:05
 19/20 anonim ***** válasza:
ne a szépet a jót keresd s ha megleled örökké szeresd
2011. nov. 26. 19:44
 20/20 anonim ***** válasza:

mert még csak 17 vagy!!!

miért kell már 17 évesen ilyeneken problémázni meg lármázni hogy jaj miért nem volt még. na miért, mert az a max 5 év ami óta egyáltalán eszedbejut hogy lehetne pasid, az nagyon rövid idő, és nem jöhet össze mindenkinek ennyi idő alatt még akkor se ha tök normális meg még jól is néz ki....

nyugi már türelmetlen tinik, majd eljön az idő...

2011. dec. 7. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!