Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha 15 évesen ugy megyek nődokihoz, h csupi vok? (nincs barátom, csak amiatt borotválom mert zavar, meg ha mensizek nem ragad bele a vér ha le van szedve a szőr)
Én még nem voltam nőgyógyásznál,de ha megyek előtte is leborotválom,mert engem zavar a dzsumbuj...Sokkal kényelmesebb,kellemesebb ha sima.
Ha Te úgy szereted akkor szedd le a szőrt.A nődokit nem érdekli,hogy dzsumbuj,rövidre nyírt,fazonra vágott vagy csupasz.
15/L
Vádlott! Miért ütötte agyon a prostituáltat?!
Bíró úr! Én nőgyógyászként praktizálok. Tegnap reggeltől volt 12 vizsgálatom, 3 szülésem és 7 abortuszom. Délután a magánrendelésemen volt 15 vizsgálat, 4 szülés és 3 abortusz. Este hívott egy kollégám, hogy beteg a gyereke, nem vállalnám-e be az éjszakai műszakot helyette... Éjszaka volt 16 szülés és 4 sürgős abortusz. Ezek után reggel hazafele holt fáradtan ez a k*rva elém ugrik és azt mondja: Szépfiú, egy ezresért megmutatom a p*nám!
Na akkor ütöttem agyon bíró úr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!