Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a kis mellekről?
Nagyon kicsi arányaiban is a mellem a testemhez képest, próbáltam megbarátkozni vele, a barátom is eleinte öntötte belém a lelket, hogy kicsi de formás de 1 év elteltével, nem érzem magam igazán nőiesnek ....
Nem fogok egész alakos képeket feltenni, viszonyitas kép, méretben akkora kb hogy egy tenyérbe belefér. Egy közepesbe nyilván nem egy 8 évesébe ( "szerencsére" legalább. )
A kérdésem az lenne, hogy ti mit gondoltok a kis mellű nőkről? Nem kell műmájerkodni, meg lehet mondani hogy igenis sokat számít ( ha az elején akár nem is de későbbiekben a mellméret ). Ha vkinek tényleg kicsi/aránytalan a testalkatához képest érdemesebb e megcsináltatnia...
(Én azon gondolkozom hogy megcsináltatom, de saját zsiros feltöltéssel, amivel sokkal természetesebb a hatás, plusz a későbbiekben nincs vele több műtét, remélhetőleg. ) Persze ez távoli dolog még, mert spóróolnom kell a műtétre.
19 vagyok
Milyen a testalkatod? Husi vagy vagy inkább vékony?
Utóbbihoz pont passzol a kis mell
Nagyon zavarosan írsz, elég zavarosan is gondolkodsz. Ha baj van veled, az biztos nem a kis melleid. Hogy mit mondott a barátod, ha egyáltalán mondott valamit, ami miatt te úgy gondolod, hogy a szerelem elmúltával már nem leszel vonzó neki azt most se értem. Azt kép nélkül nem lehet megítélni, hogy kórosan kicsi-e a melled.
Azt tudjuk, hogy van olyan nő akinek megnő az önbizalma a mellműtéttől. Azt is tudjuk, hogy egyes férfiaknak taszító a szilikonmell. Kábé a felének a nagy mell tetszik, a másik felének a kicsi, vagy nem érdekli a méret. Negyven évesen annyit azért elég határozottan állíthatok, hogy nekem nem számít a méret, se szerelmesen se nen szerelmesen. Az egyik legszebb nőnek akit láttam pont nagyon kicsi melle volt, már a kóros határán.
22 nem döntöttöm el én el semmit se, mert szeretném szeretni a melleimet, de vmiért nem birom egyenlőre 100%. Mert lehetne kicsi es hot csunya, de szerencsére nem azok.
Nagyon kicsi esélyt látok arra ahogy én valaha megműttetem magam, mert én azt gondolom h azok műttetik magukat meg ilyen beavatkozásokkal, akiknek az önértékelése 0. Meg hülyék mint a föld, mert szerintük csak a külsőségek számitanak...
Nem olvaatam végig az összes kommentet. Így ha már írta valaki ezt, akkor elnézést.
Szval eddig nekem két barátnőm volt. Mind2nek kis melle volt B kosár. De inkább annak is a kissebbik fajtából. Míg együtt voltunk(az egyikükkel 2évig) mindig mondták, hogy milyen kicsi nekik... Engem sosem zavart, szerettem őket. Mind 2 lány nagyon szép és csinos volt. Kicsit sem zavart az ő mellméretük. Egyébként formásal voltak csak picit kicsik.
De azt be kell hogy valljam, hogy mivel még sosem fogtam nagyobb mellet, ezért nagyon kíváncsi vagyok és izgat a dolog. Volt h fantáziáltam is ilyen cssjokról, de emiatt sosem csaltam volna meg őket, mert szerelmes voltam.
Nem gondolom, h aggódnod kellene emiatt. Egyébként hanyas kosárméret? Linkelhetnél valami hasonlót neten, akár privibe is.
26F
Azt gondolom, hogy ezt dobta a gép. Ez genetika.
Ellenben nekem a nagy mellek jönne be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!