Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a kis mellekről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a kis mellekről?

Figyelt kérdés

Nagyon kicsi arányaiban is a mellem a testemhez képest, próbáltam megbarátkozni vele, a barátom is eleinte öntötte belém a lelket, hogy kicsi de formás de 1 év elteltével, nem érzem magam igazán nőiesnek ....

Nem fogok egész alakos képeket feltenni, viszonyitas kép, méretben akkora kb hogy egy tenyérbe belefér. Egy közepesbe nyilván nem egy 8 évesébe ( "szerencsére" legalább. )

A kérdésem az lenne, hogy ti mit gondoltok a kis mellű nőkről? Nem kell műmájerkodni, meg lehet mondani hogy igenis sokat számít ( ha az elején akár nem is de későbbiekben a mellméret ). Ha vkinek tényleg kicsi/aránytalan a testalkatához képest érdemesebb e megcsináltatnia...

(Én azon gondolkozom hogy megcsináltatom, de saját zsiros feltöltéssel, amivel sokkal természetesebb a hatás, plusz a későbbiekben nincs vele több műtét, remélhetőleg. ) Persze ez távoli dolog még, mert spóróolnom kell a műtétre.

19 vagyok

2015. szept. 10. 22:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
12%
az nem nőies! akinek nincs bés cicije az nem is nő!
2015. szept. 10. 22:21
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Buta vagy, az ártatlan arc és a kis cicik roppant szexuálisak már önmagukban.
2015. szept. 10. 22:22
 13/30 anonim ***** válasza:
szeretem a csinos arcú és viszonylag kisebb mellű lányokat :)
2015. szept. 10. 22:25
 14/30 Clark Kent.. ***** válasza:
100%

"8as azért mert eleinte mikor megy az oda-vissza imádás mindkét részéről persze hogy ugy nagyon jo a másiknak az ember ahogy van.. "

-->Tehát arról van szó, hogy véleményed szerint, majd ahogy múlik az idő, elmúlik az "imádat" és a kis melleid miatt ki fog dobni?

Ha így van, ennek mi köze van ahhoz, hogy másnak tetszenek-e a melleid vagy sem? Ha itt a fórumon valakinek tetszik, attól a pasid még ugyanúgy kidobhat, ha akar.. Ellenkező esetben is igaz ez. Ha valakinek itt nem jönnek be a melleid, még nem biztos, hogy a pasid is szakítani fog veled.

19 éves létedre eléggé butuska vagy, ne hari. :-)

2015. szept. 10. 22:28
 15/30 A kérdező kommentje:

Nem, én arra mondtad hogy az idő mulásával, elmulik a kezdeti "szenvedély" amit jo lenne ha később is kilehetne hozni a másikbol...

De nekem nincs meg a kellő önbizalmam ahhoz, hogy ugy érezzem ekkora mérettel is halál jó nő vagyok:)

És azért tettem fel itt a kérdést, hátha van vki tapasztalata ilyennel, hogy van e már olyan eset, amikor vkinek tényleg jot tesz egy mellnagyobbitas:)

2015. szept. 10. 22:31
 16/30 anonim ***** válasza:
Ide velük!
2015. szept. 10. 22:31
 17/30 A kérdező kommentje:
néhol lemaradnak a ragok, bocs..
2015. szept. 10. 22:37
 18/30 Clark Kent.. ***** válasza:

@Kérdező

Komolyra fordítva a szót:

Egy cickó nem attól lesz szép, mert nagy vagy kicsi, hanem a formájától. Vannak olyan mellek, amik nagyok, de túlságosan lógnak/meg vannak ereszkedve, az egy igényes pasinak nem tetszik. Ellenben vannak olyan mellek, amik kicsik, de szépen néznek ki, az sok pasinak tetszik.

Hogy a te melleid milyenek, arra őszinte választ csak úgy kaphatnál, ha látnám legalább képen. Akkor el tudnám mondani, hogy férfi szemmel nézve milyen.

Azt hiszem, ezzel általánosságban, és személyre szabottan is válaszoltam a kérdésedre.

2015. szept. 10. 22:38
 19/30 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm..

Nyilván nem a saját mellemről kértem véleménynyilvánítást vagy önbizalomnövelő tréninget akartam nyitni

Csak a véleményeket kikérni arról ha vki a mellei miatt nem érzi magát igazán szépnek.

Magam szemszögéből pedig próbálok megbarátkozni velük továbbra is, mert ha nem is sikerülne, a műtét ára nem egyről a kettőre lenne meg, de lehet ez csak hullámvölgy az én részemről és marhajo mellek nélkül is nézhetek ki csinosan:)

kÖSZI A VÁLASZOKAT..

2015. szept. 10. 22:43
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Van aki a kicsiket szereti (én is), van aki a nagyokat szereti. De ha szeretünk valakit, elfogadjuk olyannak, amilyen, akkor is, ha nem 100%-osan ideális. És reméljük, ő is elfogadja, hogy mi sem vagyunk tökéletesek. De engem nagyon zavarna, és lehet, hogy el sem tudnám fogadni, ha a barátnőm a szép, természetes melleit műmellekké varázsolná. Legyen az akármilyen drága mestermunka.
2015. szept. 10. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!