Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megsértődnétek? 20L
Tisztában vagyok vele, hogy nem vagyunk egyformák, mindenkinél más a fontossági sorrend. De ha nekem számít valaki, igenis észben tartom, megjegyzem, vagy emlékeztetem magam, hogy mikor van a névnapja. Akarva, akaratlanul magamhoz viszonyítok. Az van bennem, hogy lesz@r, azért nem írt semmit...
Karácsony, húsvét, nőnap ---> ezekre ír, de ezeket ugye nem kell észben tartani.
Ki hogy van ezzel? A fiúk talán másképp látják, de nekem akkor is rosszul esett. Pár napja volt...
Névnap az nem egy olyan ünnep! Semmi jelentősége. Szülinapot elfelejteni na az már gáz!
De ha elvárod hogy névnapodon meglepjen, akkor hívd fel rá a figyelmét napokkal előtte. Említsd meg neki hogy de várod a névnapodat ami pénteken lesz mert apu mindig vesz nekem virágot! Például. Venni fogja a lapot, hidd el!
De elvárni a másiktól hogy egy névnapot ne felejtsen el a mai rohanó világban, ez elég ökörség!
Az emberek rengeteget dolgoznak. Én is sokszor 55-60 órát egy héten, tanulok is, +1000 dolgom van.
Könnyen meglehet tudni, ha valakinek fontos vagy csak érdekből van veled.
Ha fontos vagy, odafigyel rád, akkor semmibe nem kerül, hogy egy Boldog Névnapot/szülinapot kívánjon, amivel jelzi, hogy gondolt rád, eszébe voltál pár pillanat erejéig is. Még ha az illetőnek nincs is pénze ajándékot venni, de akkor is jelzi, hogy arra a pár pillanatra a lelkében voltál:)
Sértődni nem sértődnék meg, csak az illetőt a helyére tenném a bennem lévő utolsó helyek egyikére.
Én nem nagyon követem a névnapokat, vagy eszembe jut vagy nem. Ráadásul voltam már annyira leterhelt, elfoglalt, és nem is figyeltem a naptárat, hogy a saját ünnepeim is majdnem kimentek a fejemből. És én nő vagyok.
Plusz idén kipróbálom, hogy kinek jutok eszébe úgy is, hogy én nem köszöntöm.
Névnapért nem, pedig én is nő vagyok.
Én is nehezen jegyzem meg és könnyen elfelejtem a névnapokat, szülinapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!