Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van ez így, megtörténhet?
Nem tudom, de ha egy lány csak emiatt húzza egy másik ember idejét és agyát, az szerintem görénység.
Nőként mondom.
Sok kínlódástól megóvnánk magunkat és a környezetünket, ha többen hajlandóak lennénk nyíltan kommunikálni, és megmondani, hogy igen vagy nem. Úgysem ezen múlik, hogy a kapcsolat működni fog-e vagy sem, az hosszú évek alatt, őszinte együttlétek során lesz világos.
Egy érett nő nem így gondolkodik, egy buta liba lehet, de ez nem tudhatom.
Érett nőként biztos nem csinálnék ilyen gyerekes dolgot.
De én nem várom el, hogy harcoljanak értem. Ha arra kerül a sor, köszönöm szépen, megharcolok magamért.
Szeressen, akit szeretek! Fogadja el, hogy szeretem. Viszonozza nagylelkűen, amit adok. Vegye komolyan az őszinteségem, és legyen őszinte!
Nem kellenek a harcok, egyik oldalról sem. Amelyik nő ilyesmit elvár, az később is játszmázni, taktikázni, gyanakodni, gyanúsítgatni, csőbe húzni fog. Ez pedig beteg dolog, és garancia a boldogtalan, működésképtelen kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!