Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal, aki horoszkóp, számmisztika és álomfejtés alapján keres párt?
pedig én is osztom! aki ilyen babonák által keres párt, annak tényleg marha nagy gond van az agyában.
és amint látszik, az emberek bő 90%-a hasonlóan gondolkodik.
utolasó, olvasd el a kérdést mégegyszer...!
16: Elolvastam elsőre is!
Történetesen én is többdiplomás vagyok, széles műveltségű, ezért nem tudtak elkerülni a szimbólumfejtési, számmisztikai és asztrológiai ismeretek sem. Egyszerűen nem tudom nem alkalmazni őket az emberek megítélésében minden más tudásom mellett. Természetes, hogy ha valakit megismerek, automatikusan kiszámolom "őt" a fejemben, és máris megjelenik róla bennem egy numeroszkóp, ami egy olyan információ róla, ami megerősíti vagy kiegészíti a róla kapott addigi képet, benyomást.
Biztos, hogy képes erősíteni a már meglévő vonzalmamat az, ha valakivel jó párkapcsolatot jeleznek ezek.
De mért mondtad, hogy olvassam el a kérdést még egyszer? A kérdést a 12-esnek tettem fel, nem a Kérdezőnek.
Egyébként a Kérdezőtől is kérdeztem, hogy pontosan mit ért a kérdése alatt, mert elég tág területet fed le vele.
Részemröl: aki ebből diplomázik, az nem csak barom, hanem címeres, diplomás barom. Ez akkora humbug, hogy még diplomát is osztanak érte...
Ne haragudj, de nekem nem fogod bemesélni azt a baromságot, hogy attól függ milyen a személységem, életem, hogy az év mely napján születtem és egyéb ostobaságok... az életem én irányítom, nem a csillagok állása. Esetleg sok sok véletlen, de nem a csillagok és bolygók állása... ami magában véve is ostoba, nevetséges elképzelés. Nem tudnék valakit tisztelni, akinek ez befolyásolja az életét.
#12 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!