Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek olyannal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyannal, aki horoszkóp, számmisztika és álomfejtés alapján keres párt?

Figyelt kérdés

2015. szept. 6. 06:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Fenéket. Menekülnék tőle.
2015. szept. 6. 11:06
 12/20 anonim ***** válasza:
Soha. Az ilyen emberek nagyon buták...
2015. szept. 6. 12:53
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Igen, mert valószínűleg pontos elemzést kapott.
2015. szept. 6. 14:25
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem!
2015. szept. 6. 22:47
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
12: Egy asztrológiai iskola legalább 4 éves, és általában többdiplomás az, aki hozzákezd. Miért is buta egy többdiplomás asztrológus?
2015. szept. 7. 00:03
 16/20 anonim ***** válasza:

pedig én is osztom! aki ilyen babonák által keres párt, annak tényleg marha nagy gond van az agyában.

és amint látszik, az emberek bő 90%-a hasonlóan gondolkodik.

utolasó, olvasd el a kérdést mégegyszer...!

2015. szept. 7. 00:41
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

16: Elolvastam elsőre is!

Történetesen én is többdiplomás vagyok, széles műveltségű, ezért nem tudtak elkerülni a szimbólumfejtési, számmisztikai és asztrológiai ismeretek sem. Egyszerűen nem tudom nem alkalmazni őket az emberek megítélésében minden más tudásom mellett. Természetes, hogy ha valakit megismerek, automatikusan kiszámolom "őt" a fejemben, és máris megjelenik róla bennem egy numeroszkóp, ami egy olyan információ róla, ami megerősíti vagy kiegészíti a róla kapott addigi képet, benyomást.

Biztos, hogy képes erősíteni a már meglévő vonzalmamat az, ha valakivel jó párkapcsolatot jeleznek ezek.

2015. szept. 7. 01:08
 18/20 anonim ***** válasza:

De mért mondtad, hogy olvassam el a kérdést még egyszer? A kérdést a 12-esnek tettem fel, nem a Kérdezőnek.

Egyébként a Kérdezőtől is kérdeztem, hogy pontosan mit ért a kérdése alatt, mert elég tág területet fed le vele.

2015. szept. 7. 01:15
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Részemröl: aki ebből diplomázik, az nem csak barom, hanem címeres, diplomás barom. Ez akkora humbug, hogy még diplomát is osztanak érte...

Ne haragudj, de nekem nem fogod bemesélni azt a baromságot, hogy attól függ milyen a személységem, életem, hogy az év mely napján születtem és egyéb ostobaságok... az életem én irányítom, nem a csillagok állása. Esetleg sok sok véletlen, de nem a csillagok és bolygók állása... ami magában véve is ostoba, nevetséges elképzelés. Nem tudnék valakit tisztelni, akinek ez befolyásolja az életét.

#12 voltam

2015. szept. 7. 09:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Bocs, félreértettem. Nem ebből diplomáztál, csak több diplomád mellett végeztél ilyet. Teljesen mindegy. A diploma nem tesz okossá, csak egy papír, hogy xyz területen jártas vagy. Ezt a téma sem bizonyíthatná jobban.
2015. szept. 7. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!