Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az miért ciki ha valaki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért ciki ha valaki nem borotválja odalent?

Figyelt kérdés
mindig hallom másoktól h én így vágom meg úgy de azt sose h miért nem értem h miért ciki ha valaki nem borotválja én még szűz vok 16\F
2010. márc. 11. 22:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
38%
Mert apolatlansag erzetet kelti (hamarabb izzad, hamarabb lesz kellemetlen illatu stb.), es kellemetlen oralis szexnel is.
2010. márc. 11. 22:58
 2/20 anonim ***** válasza:
39%
senki sem szeret dzsungelben nyalakodni sztem.
2010. márc. 11. 23:00
 3/20 anonim ***** válasza:
37%
te mit szolnál ha egy csajnak be akarsz nyalni, és egy őserdőbe kéne behatolnod?
2010. márc. 11. 23:00
 4/20 anonim ***** válasza:
97%

Szeritnem nem ciki. Én kábé elhánynám magamat, ha a barátomnak csupasz lenen a himbilimbije. Persze, szőrös a hasa meg a lába, középen meg egy meztelencsiga. Nem kicsit lenne vicces látvány.

Aki meg azt gondolja, hogy igénytelen, az próbálkozzon a mosdással.

19L

2010. márc. 11. 23:02
 5/20 anonim ***** válasza:
20%
mert undorító. gondolj bele, te szeretnél olyan punát nyalni ami szőrős és aztán kopkodni a szőroket? (sorry nincs rovid ő-m)
2010. márc. 11. 23:06
 6/20 anonim ***** válasza:
20%

Aki meg azt gondolja, hogy igénytelen, az próbálkozzon a mosdással.

19L

Hiaba mossa, akkor is elobb lesz budos, mert a szoros hamarabb beizzad, de ha te a szort szereted, akkor isten eltessen, szedegesd a szadbol, nekem nem kene

2010. márc. 11. 23:08
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
én fiú vagyok, és az égvilágon semmi problémám nincs azzal, ha egy lánynak szőrős a nemiszerve tájéka. ha esetleg nem körbenyalni próbálnád, hanem olyan helyeken igyekeznél izgatni, ahol még érzi is (csikló), akkor talán neked sem tűnne akkora problémának.
2010. márc. 11. 23:08
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

23:08

Én még soha nem éreztem, hogy izzadtságszaga volna. És őszíntén baromi nehezen hiszem el, hogy ha valaki egy nagy legalább(!) egyszer lezuhanyozik, akkor olyan kegyetlenül be tudna izzadni. Ja és még valami. Az életben nem ment bele a szőr a számba a barátom nemiszervéről. De biztos én vagyok a hülye meg a béna.

És továbbra is azt mondom, hogy krva viccesen néz ki csupaszon.

A kérdezőnek: ez is csak egy olyan dolog, ami valamiért divatba jött mostanában, és ezért sok rinyapina szereti ráfogni, hogy "higénikusabb", ami akkor lenne, ha az ember napokig nem tudna fürdeni. Különben nyugodtan borotváld le magadat mindenhol máshol is. Hiszen higénikusabb. Remélem érzékeled a logikai hibákat.

2010. márc. 11. 23:13
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Jo a punci szorrel is meg az nelkul is! Csak tiszta legyen! De ritka az olyan aki epp semmit sem csinal vele. Egy kis frizura leginkabb van...
2010. márc. 11. 23:13
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

23:08

Ja, úgy látom nem csak én gondolom azt, hogy akinek ilyen módon szőr megy a szájába, az egy szerencsétlen balfék. Mégha két más területről beszélünk is.

Bele se merek gondolni, hogy ezek az emberek mit gondolnak akkor, ha egyszer a barátjuk úgy dönt, hogy szakállt növeszt. Haha. Bár manapság az sem menő. Metroszexualitás rulz. xXxtwilightemogirlzxXx

2010. márc. 11. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!