Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért ciki ha valaki nem borotválja odalent?
Szeritnem nem ciki. Én kábé elhánynám magamat, ha a barátomnak csupasz lenen a himbilimbije. Persze, szőrös a hasa meg a lába, középen meg egy meztelencsiga. Nem kicsit lenne vicces látvány.
Aki meg azt gondolja, hogy igénytelen, az próbálkozzon a mosdással.
19L
Aki meg azt gondolja, hogy igénytelen, az próbálkozzon a mosdással.
19L
Hiaba mossa, akkor is elobb lesz budos, mert a szoros hamarabb beizzad, de ha te a szort szereted, akkor isten eltessen, szedegesd a szadbol, nekem nem kene
23:08
Én még soha nem éreztem, hogy izzadtságszaga volna. És őszíntén baromi nehezen hiszem el, hogy ha valaki egy nagy legalább(!) egyszer lezuhanyozik, akkor olyan kegyetlenül be tudna izzadni. Ja és még valami. Az életben nem ment bele a szőr a számba a barátom nemiszervéről. De biztos én vagyok a hülye meg a béna.
És továbbra is azt mondom, hogy krva viccesen néz ki csupaszon.
A kérdezőnek: ez is csak egy olyan dolog, ami valamiért divatba jött mostanában, és ezért sok rinyapina szereti ráfogni, hogy "higénikusabb", ami akkor lenne, ha az ember napokig nem tudna fürdeni. Különben nyugodtan borotváld le magadat mindenhol máshol is. Hiszen higénikusabb. Remélem érzékeled a logikai hibákat.
23:08
Ja, úgy látom nem csak én gondolom azt, hogy akinek ilyen módon szőr megy a szájába, az egy szerencsétlen balfék. Mégha két más területről beszélünk is.
Bele se merek gondolni, hogy ezek az emberek mit gondolnak akkor, ha egyszer a barátjuk úgy dönt, hogy szakállt növeszt. Haha. Bár manapság az sem menő. Metroszexualitás rulz. xXxtwilightemogirlzxXx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!