Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ellenzik az utcán leszólítást, azok szerint hol ismerkedjenek az ilyen férfiak?
Internet - Aki ott ismerkedik, annak rengeteg lehetősége van, tehát csak a legjobbakkal fog elmenni randizni. Ezzel szemben az utcán egy szép gesztussal talán egy kevésbé jóképű férfi is meg tud győzni egy lányt, hogy elmenjenek randizni. Különben sem szeretem az internetes ismerkedést.
Suli - Az introvertáltak ott is hátrányban vannak. Ráadásul olyan korban, mikor az ember suliba jár, nem túl könnyű egy komoly, érett lányt találni. (Nem mintha srácból több lenne.)
Munkahely - Mi van, ha olyan munkahelye van az illetőnek, ahol nincsenek, vagy csak férfi munkatársai vannak?
Bolt, busz, pláza - Ez gyakorlatilag olyan, mint az utcán ismerkedés.
Könyvesbolt - Ez nem rossz ötlet, de lehet, hogy ez is még az utca kategória, ahol nem szeret a legtöbb nő ismerkedni.
12: Volt egy ilyen kérdés, majd ha megtalálom, belinkelem.
A kérdező írta, hogy mit képzelnek a férfiak, hogy az utcán leszólítják, és sokan egyetértettek.
nálam az a szabály, ha utcán elszólít, és nem bunkó módon teszi, akkor elmegyek vele randizni
ez nem kegy, csak csak máshogy nehéz elmenni randizni, ha nincs kezdeményezés :D
neten más a helyzet
Egyetem, buli, közös barátok által, könyvtár.
L21
Én is pont ezt kérdezem. Az alapfeltétel volt, hogy már nem tanul, munkahelyen sem tud ismerkedni, és nem szeret az illető szórakozni, ilyen helyekre járni, mégis voltak, akik írtak ilyen lehetőségeket is, holott ezek ki vannak zárva.
Hiszen pont erről szól a kérdés, hogy akiknél ezek nem jöhetnek számításba, azok mihez kezdjenek. Talán egy páran nem olvasták el figyelmesen a kérdést.
Bármilyen bolt és közlekedési eszköz szerintem is az utca kategóriájába sorolható.
Sajnos én is reménytelenül benne vagyok ebben az egészben.
Nálam az introvertáltság és a nagy félénkség mindig együtt jártak. Emellett barátaim sincsenek. Interneten próbálkoztam nagyon sokáig, de sikertelenül. Valóban így van, hogy még válaszra is alig méltatják az embert.
Az is nagy probléma az utcán, boltokban vagy járműveken történő megszólításnál, akiknek van hozzá bátorságuk, hogy nem lehet előre tudni, hogy az illető, a kiválasztott hogyan fog reagálni.
nos csak egy embert kell megtalálni
azért megéri a kockázat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!