Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MORÁLIS KÉRDÉS! Mit tennél ha kiderülne a párodról, hogy kisebb korában (10 évesen) állatokat ölt?
Figyelt kérdés
Cicákat.2015. szept. 4. 00:32
11/17 anonim válasza:
Macskát nem érteném, hacsak nem szaporulat, de ha ugatós vagy póráz nélkül elengedett kutyákat ölt, annak örülnék.
13/17 anonim válasza:
Szakítanék vele azonnal. Imádom a cicákat, nekem is van kettő, nem fogok egy ilyen mellett élni, még a végén megint bekattan és bántja az enyémeket is.. Igaz, ha rajtam múlik, akkor utána ő sem élne sokáig.
14/17 anonim válasza:
Cicákat?? Az ilyen ember BETEG. Nem kicsit. NAGYON. Azonnal elhagynám.
15/17 anonim válasza:
Fura, h falun ez normális dolog még mindig, h agyonvágod lapáttal a kiskutyát is meg a kiscicát is ha sok van belőle. Magyarán kb 5000-es lakosú falu mind pszichopata a sok gyökér szerint? xD Én is ütöttem agyon, meg minden szomszéd, mert nem volt más megoldás. Ezért veszek már 10 éve csak hímnemű háziállatot. A sterilizálás sajnos sokba kerül. Na meg én kaszával is csaptam már el bambit a herében. Benne feküdt, a földemben ugye és nem vettem észre. Levágta a lábait a kasza. Mit volt mit tenni, h ne szenvedjen fejbe vágtam csőkulccsal. Úgy csináltam, hogy ne szenvedjen. Higgyétek, h majdnem sírtam. Nagyon szép őzgida volt. Sokan tudnám földművesek ilyen balesetekről mesélni, évente megesnek ilyenek. Úgyh pszichopata vagyok minden bizonnyal.
16/17 anonim válasza:
Nem, az ilyen falusi gyökerek nem pszichopaták (szerintem egyébként a kérdésben egyértelműen arról van szó, hogy az illető szórakozásból ölt, de mindegy), csak Magyarországon kb. nulla kultúrája van az állattartásnak. Tudod, kedves utolsó, ha nem akarsz szaporulatot, akkor lehet ivartalanítani az állatot, ha meg nincs pénzed rá, akkor nem kell állatot tartani. Egyébként én olyannal sem jönnék össze, aki így intézi el a felesleges szaporulatot, akiben ennyi állattartási kultúra nincsen, az tőlem se akarjon semmit.
13-as voltam.
17/17 anonim válasza:
Én is falusi vagyok, és nem, rég nem divat az állatok agyonvagdosása. Ez csak egy sztereotípia, hogy a fővárosiak (akikről szintén van képem, hiszen itt élek) különbnek érezzék magukat az "elmaradott" vidékiektől. Bizonyos alulművelt rétegek (vagy nagyon idős emberek)megteszik, de belőlük pont ugyanannyi van városban is, csak a társasházak mivolta miatt kisebb eséllyel csapódik kóbor állat a házhoz, ha csapódik, akkor sem érintkezik más nemű állatokkal a lakásban, szóval nincs annyi felesleges szaporulat. Az ivartalanítás pedig nem drága. Ha 10e Ft-ot sajnálsz rá, akkor hogy akarsz minimum 10 évre felelősséget vállalni egy állatért? Ugye tudod, hogy oltani kell, etetni, ápolni? Mert állatot tartani nem kötelező, ha viszont vállalsz, akkor kötelező róla megfelelően gondoskodnod. A kérdés egyébként az élvezetből megölt állatokról szólt, és az nem ugyanaz, mint a szükségből, balesetből, kegyelemből vagy tudatlanságból (még ha felháborító is) ölés. Ez utóbbiak ugyanis nem zárják ki, hogy az ember normális legyen, az első viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!