Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító, ha egy lánynak ilyen személyisége van?
Adott egy lány, akinek egyáltalán nincs nőies személyisége, mérnök informatikusnak tanul, nem is kimondottan családorientált. Inkább szarkasztikus humora van és kicsit pesszimistán áll az élethez. Szeret politikáról meg úgy általában a világ dolgairól beszélni, vitatkozni. Illetve nagyon céltudatos és maximalista abban, amit csinál. Egyes kritikák szerint szereti éreztetni másokkal, ha társaságban van, hogy ő mennyire okos.
Ez visszataszító egy férfi számára? Ezért meg kellene változnia, vagy butábbnak tettetnie magát, hogy jobban felfigyeljenek rá? Egy férfi csak olyan nőt akar, aki butább nála? Csak azok a nők vonzóak, akiknek nőies személyiségük van, mindig nagyon kedvesek és pozitívak?
21/L
21 éves,szeret politikáról beszélni,meg a világ dolgairól filozofálgatni,szarkasztikus humora van,és még nem is buta...hűha,azt hiszem beléd szerettem:D
Miért lenne taszító,nem vagyunk egyformák,van akinek az ilyen nők jönnek be,van akinek más félék.
Semmiképpen ne add magad másnak,mint aki vagy.
Pozitív és negatív tulajdonságaiddal együtt szeressen,fogadjon el olyannak a párod,amilyen vagy.
Különben úgysem fog hosszútávon működni a dolog.
Itt nagyrészt pozitív vélemények születtek, de sajnos a való életben a pozitív-negatív vélemények aránya éppen a fordított. Én is olyan lány vagyok, mint te, azzal a különbséggel, hogy közgazdásznak tanulok, és nem hidegen hagynak a gyerekek, hanem kifejezetten nem szeretem őket, a gyerekvisítástól kb. agyvérzést kapok. Elég régóta nincs komoly barátom, csak 2 hosszabb szexkapcsolatom volt azóta, pedig külsőre is viszonylag jól nézek ki, sportolok is, tehát kövér sem vagyok.
Szerintem manapság a srácok többsége annyira önbizalomhiányos, hogy nem tud mit kezdeni egy ilyen nővel, illetve sokan azért is szeretik, ha egy nő butácska, mert a buta nőkre a hagyományos női szerepek (mos, főz, takarít a férfira, meg szül pár gyereket) jobban rátestálhatóak, mint azokra, akiknek van véleményük a világ dolgairól. És most lehet lepontozni.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!