Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyen a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyen a mai világban a lány? Lépjen vagy ne lépjen?

Figyelt kérdés
Ugye régen abszolút nem volt szokás(vagy nagyon ritka volt) ha egy lány lépett a fiúnál. Na de mihez kezdjen ma egy lány, ha tetszik a fiú?? Mert ma meg már totál zavaros az egész. :P Ha lép, két dolog történhet: azt mondják hogy belevaló és modern, vagy esetleg ostoba k.rvának nézik. Nem tudni, mi lesz a következmény és ez bizony rossz. :P Szerintetek? Kérek véleményeket!
2010. márc. 11. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem nézném k.rvának, de nem is várom el, hogy ő lépjen.
2010. márc. 11. 20:46
 2/8 anonim ***** válasza:
úristen most mivan akkor ha egy lány megy oda a fiúhoz? CIKI VAGY MI??? egyáltalán nem gáz nem tudom mért hisztiznek emiatt!
2010. márc. 11. 20:47
 3/8 A kérdező kommentje:

20:47

Nyugi. Én ezt egy szóval se mondtam. Szerintem se gáz, de sok a konzervatív gondolkodású, akinek a szemét bizony szúrja ha a lány hódít...

2010. márc. 11. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:

előző vagyok

az első csajom is buszon szólított meg, és nem volt gáz

2010. márc. 11. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
nem gaz,de veszitessz az elonyodbol,mert ha vegiggondolom mint fiu 21 evesen hogy nekem eddig mind azok a nok kellettek akiket nehez tudtam megszerezni,akkor ne lepjel te,mindenki igy van ezzel neked mi kellene jobban amit megvehetsz magadnak vagy amit nem tudsz megvenni magadnak?igyvannak ezzel a fiuk is,volt ra pelda hogy egy lany elmondta hogy kedvel es jarna velem,beleegyeztem,de tudod hogy miert?mert lattam rajta hogy tenyleg nagyon szeret es abban a pillanatban megsajnaltam,ezt nem mutattam ki de jartam vele,es ha csak sajnalatbol akkor az nem szerelem.
2010. márc. 11. 21:22
 6/8 FFDP ***** válasza:
Én közölném veled, hogy játsszuk azt, hogy te itt maradsz és én megszólítalak. Kisétálok az ajtón... visszajövök. "Szia" :D Egyébként persze nagyon örülnék neki ha tetszel :)
2010. márc. 11. 21:55
 7/8 A kérdező kommentje:

21:22

Nekem tökmindegy hogy a pasas számára könnyű vagy nehéz préda vagyok, ő hódít meg vagy nem. Teljesen hidegen hagy, csak az számít hogy szeressem, ennyi. :P

2010. márc. 11. 22:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Szólitsd meg bátran, a sok taktikázás miatt egy csomó ember elmegy egymás mellett. Lehet a srácnak te is bejösz csak nem mer lépni mert túl jónak gondol téged hozzá képest, vagy egyszerűen nem figyelt még fel rád, és ha megszólitod az megadja a kezdő lőkést és onnan már csak alakul valahogy.
2010. márc. 12. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!