Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz ha néha kihagyok 1-1 órát egyetemen csak hogy akkor átmehessek a barátomhoz szexelni? 20/L
Attól függ, milyen óra. Nekem vannak olyanok, amiken vért kell izzadnom a kettesért, ha ilyenről lógsz el, és inkább megbuksz, akkor szerintem gáz.
Viszont voltak olyan óráim, ahol az előadó ELALUDT(!!) miközben "magyarázott" (morgott valamit a jogról, a programozó-palántákat marhára fogja érdekelni), és mindenki tudta, hogy előre elmondja a megoldást a feleletválasztós vizsgához. Na, arra pl én se jártam be, olyankor mentünk moziba sokszor.
Vagy volt egy előadásom, ami sajnos katalógusos volt, de MINDENKI játszott, vagy filmet nézett laptopon. Tényleg. Kivétel nélkül mindenki. A tanár semmi mást nem csinált, csak érthetetlenül motyogva felolvasta a kivetített diákat, amik fent voltak a neten. Kérdezni nem lehetett, segítőkészség nem volt benne.
Ilyen órákra hót fölösleges beülni. De fontos tárgyakat ne hanyagolj el!!
ahah ezt én is csináltam, aztán szépen meg is buktam abból, amit mindig kihagytam kb emiatt :D
szóval gáznak nem gáz, csak épp veszélyes lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!