Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell viselkedjen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell viselkedjen egy lány, hogy a teste tökéletesnek tűnjön még akkor is, ha nem az?

Figyelt kérdés
Például a mi osztályunkba van egy srác aki eléggé dunduj, nem hájas, de azért nem is atletikus. Mégis minden csaj odavan érte, mivel full-os önbizalma van. Persze én csaj vagyok, de biztos a mi esetünkben is léteznek ilyen klisék. Szóval srácok ( és csajok ??) milyen kell legyen egy lány, hogy ne zavarjon, ha van rajta felesleg és hogy vonzó legyen számotokra ?
2010. márc. 11. 18:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy szép mosoly mindent megold :)
2010. márc. 11. 19:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az a titka az egésznek, hogy elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Amíg azon izgulunk, hogy nem úgy nézünk ki ahogy szeretnénk és próbáljuk ezt álcázni, sosem lehetünk elégedettek! Én például mindig is vékony voltam (bár mostanra kikerekedtem), mellem se sok van, és mondjuk 16 évesen mindig paranoiás voltam, hogy biztos mindenki engem bámul hogy milyen vékony vagyok meg milyen kicsi a mellem, strandra sem mertem menni, szóval én jártam rosszul! Aztán úgy döntöttem, hogy leszarok mindenkit, és elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok, megláttam magamban a szépet, és inkább az erősségeimet emeltem ki ahelyett, hogy a gyengeségeimet takargattam volna. Ez bejött, megnőtt az önbizalmam, és óriási szabadság, hogy önmagam lehetek! És persze ez a pasiknak is feltűnt :) Ha felszabadult vagy, vidám, mosolygós és TERMÉSZETES, nyert ügyed van :)
2010. márc. 11. 19:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Úgy,ahogy belsőleg sem létezik tökéletes ember,úgy külsőleg sem létezik tökéletes ember.Mert mindenkinek más tetszik,hidd el!Engem a helyi fiúk csúnyának tartanak,egy közeli faluban pedig egy fiúnak nagyon tetszek és tetszettem,és vele jártam is.Van,akinek a teltebb,de vidámabb lányok tetszenek,vannak,akiknek a vékony,egoista kis plázacicák tetszenek.Pasija válogatja!Ha pozitív a személyiséged,tehát elfogadsz mindent olyannak,amilyennek Isten teremtette,és persze MAGADAT IS ELKELL FOGADNOD,akkor szeretni fognak,és bármikor beköszönhet a "csakazértis szerelem"!^^

SOK SZERENCSÉT!

2010. márc. 11. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!